Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Cytowanie postów - brak ramki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastąpiłem oryginalnego skina inny, prawdopodobnie nie miał wszystkich poprawek pod najnowszą wersję i przy cytowaniu nie pojawia się pełna ramka tak jak na oryginalnym skinie i nie widać do końca jaki tekst jest cytowany.
1laq1p.jpg
Tylko u góry jest kto cytuje itp i normalny tekst (zwykły z posta).

Chciałbym się dowiedzieć który plik w stylu jest za to odpowiedzialny i ew. jak to zmienić. 
Chociaż głównie chodzi mi o to  który plik jest za to odpowiedzialny dokładnie bo nie mogę znaleźć. 

Opublikowano

Witam,

Zastąpiłem oryginalnego skina inny, prawdopodobnie nie miał wszystkich poprawek pod najnowszą wersję i przy cytowaniu nie pojawia się pełna ramka tak jak na oryginalnym skinie i nie widać do końca jaki tekst jest cytowany.

1laq1p.jpg

Tylko u góry jest kto cytuje itp i normalny tekst (zwykły z posta).

Chciałbym się dowiedzieć który plik w stylu jest za to odpowiedzialny i ew. jak to zmienić.

Chociaż głównie chodzi mi o to który plik jest za to odpowiedzialny dokładnie bo nie mogę znaleźć.

Jak widzę piracki deflection? Pirackie skiny zawierają dużo błędów gdyż coraz więcej szablonów ma w sobie coś a'la licencję. Zainwestuj w skina lub pobierz pirata z innego źródła, nie podam Ci linka bo mnie tutaj zaczną hejtować, a nie o to tutaj chodzi...

Autoreklama.

footer.png

Opublikowano

Można również samemu naprawić skiny, które wydaja się być ciekawe.
To z tematu naprawione.

Jeszcze jak ktoś pomógłby mi z tym:
Brak ramki już po kliknięciu cytuj w edytorze - trochę mało estetycznie to wygląda - chodzi mi tylko o plik w którym jest to zapisane, a resztę zrobię już sam. 
Z góry dziękuję.
32pwf6.jpg

• Manager
Opublikowano

Jeśli masz to normalnie zrobione (nie zgadniemy, bo nie dałeś ani nazwy stylu, ani żadnego sensownego linka) to plik ipb_common.css

http://forum.invisionize.pl/topic/41577-nieczytelne-cytowanie/?hl=cytat#entry252407

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.