Skocz do zawartości

Moderator, Admin, zbanowanie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Wie ktoś może z was, gdzie ustawie, zeby moderator nie mógł zbanować głównego administratora. Nie mam czasu za bardzo na szukanie, bo zaraz kolędę będę mieć. Jak ktoś może niech napisze ;)

Opublikowano

W jakim sensie zbanować?

Nie mam tutaj zamiaru obrażać, ale czy Ty masz jakiś inny tok myślenia  :icon_surprised:

• Manager
Opublikowano

W jakim sensie zbanować?

Nie mam tutaj zamiaru obrażać, ale czy Ty masz jakiś inny tok myślenia  :icon_surprised:

Mam normalny. Co dla Ciebie znaczy zbanować nie musi znaczyć tego samego dla mnie.

Dla przykładu:

• zbanować - nadać grupę Zbanowany,
  • zbanować - zbanować IP,
  • zbanować - zablokować pisanie na forum.
  • i inne.

Więc następnym razem zanim będziesz próbować być 'mądry' i 'oczywisty' pomyśl przez chwilę. Za dużo przerabiałem tutaj ludzi, którzy myślą strasznie skrótowo, by nie zadawać tego typu pytań.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak to wygląda. Reklama na naszym forum to 10 punktów. 10 punktów ustawione w akcjach, ze automatycznie zakaz pisania, wrzucenie do grupy zbanowani i wywalenie z forum. Koleżanka od tak chciala zobaczyc no i nadala mi 10 punktów i poszlo. Może wina lezy po tej stronie, bo ma maskę moderatora, a grupę podrzędną ma Admin forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.