Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

(Fatal error) przy zatwierdzaniu posta 3.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkim,

Dodam że problem dot. IP board 3.2.3

Otóż mam pewien problem z zatwierdzeniem postów, napisanych przez zwykłych użytkownikół. IP board wyświetla mi błąd z chwilą gdy klikam w opcję zatwierdź, wklejam screen: 

foto.png

i gdy kliknę opcję "Zatwierdz" po chwili wyskakuje mi coś takiego, jeżeli chodzi o post to niestety aktualnie dalej oczekuje na zatwierdzenie administratora. 

Fatal error: Call to undefined method app_forums_classes_topics::isArchived() in /home/forum/hooks/cjClassModeration_26b20d09228c5675a2ffaa6c33be4f9b.php on line 234

Code:

cjClassModeration_26b20d09228c5675a2ffaa6c33be4f9b.php on line 234

if ( $this->registry->getClass('topics')->isArchived( $topicData ) )  // line 234
{
   continue;
}

Z góry dziękuję, za wszelką pomoc i wskazówki. 

Pozdrawiam

Edytowane przez irkez
Opublikowano

DawPi, dzieje się tak od kiedy włączyłem tą opcję, ale niestety przeoczyłem fakt że miałem wyłączony tryb bezpieczny, szczerze to o nim zapomniałem :x po przełączeniu na tryb bezpieczny, problem znikł. DawPi dzięki wielkie! 

Pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.