Skocz do zawartości

Logo / ikona przy nazwie strony.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Budyn,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Doczytałem już w innym temacie jak zmienić logo, lecz mam pytanie trochę innej maści. Po zmianie stylu wysypało logo z forum, na które uczęszczam, jest teraz standardowe takie jak u Was, lecz w innym kolorze, ale jednak na zakładce logowania się do panelu admina jest stare logo, teraz pytanie moje czy mogę gdzieś odszukać adres tego logo z zakładki logowania?

Pozdrawiam.

post-18177-0-52392600-1394804216.jpg

Edytowane przez Blejdziorek
Opublikowano

To teraz jeszcze jedno pytanie, ponieważ na stronie z przykładem jest podany taki kod 

<link rel="Shortcut icon" href="adres ikony" />

A gdy edytuje globalTemplate jakiegoś stylu to mam taki kod

<link rel="shortcut icon" href='<if test="$this->registry->output->isHTTPS">{$this->settings['board_url_https']}<else />{$this->settings['board_url']}</if>/favicon.ico' />

I tu pytanie czy mogę to wszystko bezproblemowo podmienić czy może musiałbym edytować inny plik niż globalTemplate?

Opublikowano

Nie mogę gdyż nie posiadam dostępu do FTP forum, nie jestem jego H@, a też już nie chce mi się dopraszać się go o zrobienie czegoś co sam powinien zrobić.

Dlatego też szukam sposobów abym sam mógł tego dokonać, no ale ok, w sumie nie jest to takie ważne bo w planach i tak jest zmiana stylu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.