Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Dodatkowe pola w profilu

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Ultima,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie pola w profilu. Chciałbym dodatkowe pola zrobić jak na zdjęciu. Wie ktoś ja to zrobić? Np. Chciałbym zrobić "Gram na". Zrobiłem tak w Użytkownicy - Własne pola, ale nie pokazuje ich w ogóle, przynajmniej w napisanych przez kogoś w tematach jak na zdj.post-17800-0-27983700-1396700931_thumb.p

Opublikowano (edytowane)

Tak nie wyświetla się, trochę tu eksperymentowałem, ale lipton. Tutaj z kluczem chyba coś nie tak, ale nie jestem pewien:

post-17800-0-00477000-1396730464_thumb.p

Edytowane przez Ultima
Opublikowano

Zawartość jaka ma się znaleźć na liście rozwijalnej jest nieprawidłowo ustawiona. Wg instrukcji, musisz kolejne pozycje umieszczać w nowych wierszach, wykorzystując klucz pola = wartość. U ciebie powinno być:

a=FFA
b=DUEL
c=CTF
d=TDM
Możesz skopiować i wstawić u siebie. Wtedy powinno działać.
Opublikowano

Tak działa, tylko że nie mogę edytować tego. W sensie że nowi zarejestrowani mają tą możliwość, a Ci co są zarejestrowani już tego nie mają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.