Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

System Reputacji "+" "-"

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Szukam systemu reputacji w którym można dawać "+" i" -" tak jak na tym forum.

I jeszcze jedno pytanie u mnie na forum jest "Lubie To" jak to wyłączyć?

Edytowane przez ProSkillBongo
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Wpisz sobie w szukajkę ACP "Reputation type" i zmień ustawienie z "Lubię to" na reputację pozytywną i negatywną. Rozwiążesz dwa problemy za jednym zamachem :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Wpisz sobie w szukajkę ACP "Reputation type" i zmień ustawienie z "Lubię to" na reputację pozytywną i negatywną. Rozwiążesz dwa problemy za jednym zamachem :)

Nic nie wyszukuje.

Opublikowano

Mi wyszukuje. To wejdź sobie w ACP => Ustawienia systemowe => Zakładka Użytkownicy => System reputacji i tam masz typ reputacji.

No to tak wchodzę do ACP >Użytkownicy>Użytkownicy>Reputacja Użytkownika i mam tam tylko od ilu + i - jest jakaś ranga :]

Opublikowano

NIE. Czy ty potrafisz czytać, co się do Ciebie pisze?

ACP => Ustawienia systemowe => Zakładka Użytkownicy => System reputacji i tam masz typ reputacji.

Jak zalogujesz się do ACP to po lewej masz ustawienia systemowe. Masz tam wejść, przejść do zakładki użytkownicy i tam będziesz miał system reputacji.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

NIE. Czy ty potrafisz czytać, co się do Ciebie pisze?

ACP => Ustawienia systemowe => Zakładka Użytkownicy => System reputacji i tam masz typ reputacji.

Jak zalogujesz się do ACP to po lewej masz ustawienia systemowe. Masz tam wejść, przejść do zakładki użytkownicy i tam będziesz miał system reputacji.

Tak potrafię ale nie mam tego w UŻYTKOWNIKACH ...

Tu Masz SS

http://zapodaj.net/bf229da70b43e.png.html

Edytowane przez ProSkillBongo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.