Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Was serdecznie . Mam ogromny problem . Mianowicie . Chciałem dodać Top Posters oraz Top Reputation na forum IP.Board 3.4.6. Pobrałem http://forum.invisionize.pl/topic/26224-dp32-top-reputation/ oraz  , ustawiłem wszystko , włączyłem i tego nie widać . Na innym forum ustawiałem to tak jak jest według instrukcji i wszystko git , a tam nie widać . Stąd kieruję się do Was o pomoc. Wiecie co z tym zrobić ? Pozdrawiam . 

Edytowane przez damdj
Opublikowano

Tak wiemy.

Po co centrujesz tekst jak piszesz? gimbaza tak?

Na [poczatek polecam poprawnie ustawić widoczność hooka dla danej grupy.

Poniewaz nie masz tego ustawione.

Po 2 zainstaluj legalna wersje skryptu.

Bo aż oczy mnie bola jak widze te wasze "fora" bez klucza z plikami z pewnego forum.

Aż sam tam dzisiaj wrzuce chyba "swoja"wersje z piekna stopka i zobaczymy ilu z was z niej korzysta.

"Ale ja mam oryginalny klucz patrz!"

http://scr.hu/1p4s/in3pa

Opublikowano (edytowane)

Kolego nie gimbaza jak już. pytałem tylko co mam zrobić. Więc jeżeli ustawię tylko widoczność to pomoże ? 

Edytowane przez damdj
Opublikowano

ustaw... i sprawdź?

Pewnie nie pomoże, bo ludzie na forum dają odpowiedzi po to, żeby nie działało i żebyś musiał bez sensu klikać po panelu - takie hobby mamy - lubimy uderzać w klawiaturę...