Manager DawPi Posted July 26, 2011 Manager Posted July 26, 2011 Nazwa pliku: (DP32) Top Reputation Autor: DawPi Data wysłania: 26 lip 2011 Kategoria: Modyfikacje Wspierana wersja IP.Board: 3.2.x+/3.3.x+/3.4.x+ Modyfikacja wyświetla listą top X użytkowników z największą ilością reputacji. możliwość wyboru własnego tytułu w panelu bocznym, możliwość wyboru, które grupy mogą widzieć listę, możliwość wyboru ilości pozycji do wyświetlenia. Pobierz plik 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Popular Post matma4u Posted August 1, 2011 Popular Post Posted August 1, 2011 Mała poprawka z mojej strony. Otóż przy takim szablonie "zlewają" nam się użytkownicy, tzn te zielone pola wokół punktów reputacji stykają się ze sobą: <template_content><![CDATA[<div class='ipsSideBlock clearfix' id='topReputationHook'> <h3>{$this->settings['dp30topx_title']}</h3> <div class='_sbcollapsable'> <ul class='clearfix'> <if test="topxsreps:|:is_array( $users ) && count( $users )"> {parse striping="topxsreps" classes="row1,row2 altrow"} <foreach loop="topxrepsloop:$users as $user"> <li class='hentry {parse striping="topxsreps"}'> {parse template="userHoverCard" group="global" params="$user"} <if test="RepPositive:|:$user['pp_reputation_points'] > 0"> <span class='reputation positive' style='margin: 0px; padding: 0px 4px; float:right;'> </if> <if test="RepNegative:|:$user['pp_reputation_points'] < 0"> <span class='reputation negative' style='margin: 0px; padding: 0px 4px; float:right;'> </if> <if test="RepZero:|:$user['pp_reputation_points'] == 0"> <span class='reputation zero' style='margin: 0px; padding: 0px 4px; float:right;'> </if> {$user['pp_reputation_points']} </span> </if> </li> </foreach> <else /> <li>{$this->lang->words['dp30topx_no_users']}</li> </if> </ul> </div> </div>]]></template_content> Dlatego należy zmienić jedną klasę: <ul class='clearfix'> na <ul class='ipsList_withminiphoto'> Efekt przed: i po: 6 Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl
Manager DawPi Posted August 1, 2011 Author Manager Posted August 1, 2011 Elegancko, dodam przy aktualizacji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dejan Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Tam się ustawia grupe dla której to ma być widoczne. a jak zrobic żeby to każdy widział ? zalogowany, wylogowany, admin, validating itp ?
Amfidiusz Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zaznaczasz wszystkie grupy. Przytrzymaj Ctrl (lub jego odpowiednik na macu). 1 Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Posted August 9, 2011 Author Manager Posted August 9, 2011 (lub jego odpowiednik na macu). Cmd. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
insp Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) witam , jak to się wgrwya podał by ktoś instukcję ? Zajrzałeś chociaż do tego pliku? Po rozpakowaniu archiwum masz w nim ładny plik ReadMe.html. Tam jest wszystko czego potrzebujesz. Edited January 31, 2012 by insp 1
Manager DawPi Posted January 31, 2012 Author Manager Posted January 31, 2012 Co wyjaśni? Chłopie napisane tak, że prościej się da.. Masz pl ACP? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Duke Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 rozszerzenie w Twoim wypadku to bedzie Manage Hooks Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy
Duke Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 chyba do zamkniecia Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy
Manager DawPi Posted January 31, 2012 Author Manager Posted January 31, 2012 Chyba nie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Duke Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 fakt, mea culpa Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy
Mario14125 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Pytanko, czy to działa również z systemem Lubię to!? 01001001 01010000 00101110 01000010 01101111 01100001 01110010 01100100
Manager DawPi Posted December 18, 2012 Author Manager Posted December 18, 2012 To ten sam system. Nie działa? Sprawdzałeś? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
need4you Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Witam, mam takie pytanie czy da się w tym hooku zrobić tak aby nie wyświetlał on pewnych grup? czyli np grupy Administratorzy, Zbanowani, Userzy nie będą pokazywane.
Manager DawPi Posted March 15, 2013 Author Manager Posted March 15, 2013 Nie wyświetlał jak rozumiem ludzi Z tych grup, a nie DLA tych grup, tak? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jurij Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Naturalnie. W ACP: Ustawienia => (DP3X) Mods => (DP32) Top Reputation przytrzymaj ctrl i zaznacz grupy, które mają być wyświetlane i które będą widziały ten panel. Pozostałe grupy nie będą pokazywane i nie będą widziały tego panela
need4you Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Nie chodzi mi tutaj o wyświetlanie panelu, tylko o grupy WYŚWIETLANE, czyli chce aby w Top 5 użytkowników wyświetlał tylko USERÓW a nie osoby z grupy moderator itp. po prostu mam tam sam TEAM
Manager DawPi Posted March 15, 2013 Author Manager Posted March 15, 2013 Otwórz plik hook.xml tej aplikacji. Znajdź: 'where' => 'pp_reputation_points > 0', Zamień na: 'where' => 'pp_reputation_points > 0 AND m.member_group_id NOT IN (1, 2, 3)', Gdzie 1,2,3 to ID tych grup których nie chcesz wyświetlać. Po czym zaimportuj ten plik ponownie (jako rozszerzenie). Nie testowane. Zrób kopię plików. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MynDoS Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Witam, Po usunięciu jednego z kont modyfikacji "(DP32) Top Reputation" zbugowała się w następujący sposób: http://scr.hu/0mtv/ib8h7 Koło jednego nicku dwa razy jest wpisana ta liczba reputacji, wcześniejszy użytkownik (który został usunięty) miał taką liczbę "lajkow". Jak to naprawić
teez Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Użytkownik nie został czasem skasowany przez phpmyadmin? Znajdziesz mnie na LinkedIn
teez Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Czyli hook nie jest zbugowany, to wy po prostu zamiast usunąć przez ACP to kombinujecie inaczej. Znajdziesz mnie na LinkedIn
MynDoS Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) Czyli jak to naprawić?Nie "wy" po prostu miałem włamanie do bazy danych i usunięto mi konto Edited August 27, 2013 by MynDoS
teez Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Nie wiem jakie dokładnie zapytania są wykonywane podczas usuwania użytkownika. Najlepiej sprawdź sam. Wejdź w ACP -> Members i usuń przykładowego usera. Na dole strony pojawia się coś w stylu "X wykonanych zapytań". Kliknij wtedy na to i wyskoczą Ci zapytania, które zostały wykonane. Wklej je tu. 1 Znajdziesz mnie na LinkedIn
Recommended Posts