Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Tworzenie szaty graficznej

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zrobić styl/skin na forum od zera w programi graficznym sa gdzies podane wymiary ile to ma mieć szerokości i te stopki wszsytko itp? Chyba że sa do tego jakies szablony? prosze o waszą pomoc przy zroznieniu napisaniu mi jak mam sie do tego zabrać :)

Opublikowano

Jest oryginalny styl IPB, który możesz sobie do woli przerabiać. Jak masz aktywną licencję to masz do dyspozycji edytor wizualny. Jak masz wygasłą, to zostaje firebug, html, css i własna inwencja + umiejętności graficzne. Możesz się wzorować na wymiarach oryginalnych grafik, a możesz też stworzyć coś zupełnie odmiennego. Wszystko zależy od Ciebie :)

Opublikowano

No dobra oczywiście mam licencję i mam podstawowy styl jak teraz wgrać do niego np moje elementy albo wciąć ten element i go przerobić w programi graficznym?

Opublikowano (edytowane)

no to teraz jak poradzić sobie z css by dopwasować to odpowiednio ._.

//

jak te elementy mam odnaleźć jak to wszsytko w jednej kupie jest nie wiadomo gdzie jest jakaś stopa tło itp :/

Edytowane przez Tarxus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.