Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam taki problem. Gdy wchodzę na swoje forum jako użytkownik niezalogowany to niestety nie widzę żadnych działów na forum. Dokładniej mówiąc widać wszystkie tabele lecz brakuje w nich nazw działów, ikon działów, nazw for.

Sytuacja dotyczy każdej grupy użytkowników oprócz Administratora, Moderatora i ogólnie grup które mają dostęp do każdego z działów. Próbowałem usunąć ciasteczka lecz to nic nie dało...

Każda z grup użytkowników ma ustawione by działy były widziane, lecz w zależności od grupy użytkownika np. do działu dla VIPów dany użytkownik po prostu nie ma dostępu.

Czy wie ktoś co może się dziać?

2efrqsn.png

IP.Board - The Best Forum Board In The World!

Opublikowano

6ozi37.jpg

Tak to wygląda jak się jest gościem. Jeżeli np. nadam sobie rangę zwykłego użytkownika to np. już są inne działy widoczne lecz np. dział Premium wygląda tak jak reszta u gościa.. dotyczy to każdej rangi która ma jakieś ograniczenie...

2efrqsn.png

Opublikowano

Niestety, tak- na każdym. Szczerze mówiąc, to zależy mi tylko aby na tym to tak nie wyglądało...

2efrqsn.png

Opublikowano

Ostatnio non-stop grzebie w plikach ponieważ instaluje modyfikacje na forum... Od kiedy tak jest? Hm... nie jestem w stanie powiedzieć :)

Dawid, a może to coś z CHMODami?

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano

Nie, absolutnie nie chmody. Tylko i wyłącznie walnąłeś się w jakiejś edycji.

Sprawdź koniecznie:

• sources/action_public/forums.php
  • sources/classes/class_forums.php

w pierwszej kolejności.

Polecam program WinMerge do tego.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Pamiętam że edytowałem te pliki i to na 100%, ale powiedz mi jeszcze jedno- czego mam tam szukać? Bo nie mam pojęcia zupełnie a tam jest bardzo dużo kodu...

2efrqsn.png

Opublikowano

Wgrałem czyściutką wersję pliku sources/classes/class_forums.php- problem naprawiony i na dodatek nie widzę żadnych problemów z innymi modyfikacjami. Moim zdaniem był to błąd modyfikacji Forum Led By Color By: ALLAN, chociaż zapewne był to mój błąd instalacyjny. Dzięki Dawid :)

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.