Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zainstalowałem modyfikację (V88)Topic Prefix na swoim forum. Niestety w instrukcji instalacji nie ma kodu który można by dodać aby prefixy były również wyświetlane na stronie głównej w tabeli gdzie znajduje się informacja o najnowszym poście w danym forum.

Dokładnie mówiąc, chciał bym aby Prefix tematu był wyświetlany również tutaj (napisane na żółto):

2r6pbfo.gif

I teraz moje pytanie, domyślam się że aby prefix był wyświetlany to trzeba dodać takie coś:

{$data['topicprefix']}

Tylko gdzie mam to dodać? W jakiej sekcji?

2efrqsn.png

IP.Board - The Best Forum Board In The World!

• Manager
Opublikowano

Witaj,

nie tak szybko - ten kod, co podałeś działa tylko tam gdzie wskazuje instrukcja, a nie gdzie Ci się podoba. :)

Szczerze mówiąc to zrobiłem moda by dodał owe prefixy do listy nowych postów na forum, tej sekcji nie modowałem. I znów będę prosić o podanie danych do FTP i ACP i przy wolnej chwili mogę do tego zajrzeć.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

To trudno, chciałem tylko dodać takiego "smaczka" na forum ale jeżeli jest z tym pewne utrudnienie to już nie będę się naciskał na ten "smaczek".

2efrqsn.png

IP.Board - The Best Forum Board In The World!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.