Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello,

Chciałem w ACP utworzyć nowy temat i wyskoczył mi błąd SQL. Zajrzałem do logów w cache i mam coś takiego:

Date: Wed, 05 Aug 2009 16:00:33 +0200
Error Number: 1054
Error: Unknown column 'topic_prefix_use' in 'field list'
IP Address: 77.253.125.142
Page: /forum/admin/index.php?adsess=9f39138fbd08e70ed6a8fb069d67fb4d&section=content&act=forum&code=donew&f=0&name=New%20Forum
mySQL query error: INSERT INTO ibf_forums (name,description,use_ibc,use_html,status,password,password_override,sort_key,sort_order,prune,topicfilter,preview_posts,topic_prefix_use,topic_prefix_label,allow_poll,allow_pollbump,forum_allow_rating,inc_postcount,parent_id,sub_can_post,quick_reply,redirect_on,redirect_hits,redirect_url,redirect_loc,notify_modq_emails,permission_showtopic,permission_custom_error,id,position,topics,posts,last_post,last_poster_id,last_poster_name,permission_array) VALUES('Subforum 2','',1,0,1,'','','last_post','Z-A',100,'all',0,0,'',1,0,0,1,5,1,1,0,0,'','','',0,'',27,27,0,0,0,0,'','a:6:{s:11:\\\"start_perms\\\";s:1:\\\"*\\\";s:11:\\\"reply_perms\\\";s:1:\\\"*\\\";s:10:\\\"read_perms\\\";s:1:\\\"*\\\";s:12:\\\"upload_perms\\\";s:1:\\\"*\\\";s:14:\\\"download_perms\\\";s:1:\\\"*\\\";s:10:\\\"show_perms\\\";s:1:\\\"*\\\";}')

W jaki sposób mogę się z tym uporać :) ?

2efrqsn.png

IP.Board - The Best Forum Board In The World!

Opublikowano

Kurczę przepraszam że od razu pierdyknąłem temat na forum zamiast najpierw spróbować samemu naprawić...Już sobie poradziłem z problemem, jeszcze raz przepraszam. Do zamknięcia.

2efrqsn.png

IP.Board - The Best Forum Board In The World!

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.