Skocz do zawartości

Problem z niektórymi załącznikiami

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez portals,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od jakiegoś czasu zauwazyłem że niektórych załączników nie można pobrać w powodu braku uprawnień. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że jako administrator posiada uprawnienia do pobierania pików z wszystkich katerogii. Oprócz tego w panelu administratora można zobaczyć "To nie jest temat" (załączam screena) przy tych załącznikach. Czy ktoś ma pomysł czym może być spowodowany ten problem?

post-10609-0-09205400-1413628635_thumb.p

Edytowane przez portals
Opublikowano

Czyli jak klikniesz nazwę pliku po lewo to nie możesz go pobrać jako admin? Ja sprawdziłem u siebie, mam kilka takich załączników i mogę je normalnie pobrać. Co do tego tekstu, to jest teoretycznie dobrze przetłumaczony (attach_not_topic - <i>Not a topic</i>) ale wydaje się że to w oryginale się walnęli (co za tym idzie, my też) i raczej miało to oznaczać, że dany załącznik jest osierocony, tj. nie występuje w żadnym temacie.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Tak, jako admin nie mogę pobrać tego pliku mimo posiadania uprawnień do tego. To samo dotyczy wszystkich innych grup które mają do tego uprawnienie. Gdy sam dodałem plik w tym samym temacie nie ma z tym żadnego problemu. Problematyczny post z załącznikiem: http://stalkerteam.pl/topic/5264-oblivion-lost-remake-2025/?p=74297. Problem już kiedyś się pojawił ale potraktowałem to jako pojedynczy przypadek i zignerowałem.

Edytowane przez portals
  • Rozwiązanie
Opublikowano

IPB potraktowało prawdopodobnie załączniki jako osierocony i został on skasowany. Gdy problem pojawi się ponownie będę musiał skontaktować się z supportem IPB ale aktualnie mam nieważną licencję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.