Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Zamówienie na przetłumaczenie przycisków do forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuje aktualnie przycisków do forum. Jakoś mi ich tłumaczenie (kolorystyka) nie wychodzi - nie mogę do kolorystyki forum dopasować). Nie chodzi mi o ich projektowanie ale przetłumaczenie gotowych przycisków w języku angielskim. Załącznik w tym temacie to przyciski.

Chciałbym, żeby były w czcionce i kolorze: (obramowania i tła proszę nie zmieniać)

post-209-1249626723,6891_thumb.gif

Będę wdzięczny za pomoc.

Pz

przyciski.rar

Opublikowano (edytowane)

Wiem, że to by było ułatwienie dla tworzącego przyciski ale niestety nie. Styl, który mam na forum nie posiada żadnych grafik zapisanych także w psd.

Edytowane przez kris2005a
Opublikowano (edytowane)

Ale trochę nie rozumiem .. mam spolszczyć wszystkie grafiki które wrzuciłeś do rar'a ? Czy przerobić je wszystkie na taki wzór jak pokazałeś :

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=636

? ;)

Bo te z paczki a ta co pokazałeś różnią się trochę.

Edytowane przez Dr.C4M3L3ON
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.