Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Kolor grupy przy poście

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Shelby22,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, gdy napiszę post/temat to mój nick nie świeci się na kolor  grupy do której należę. Wiem, iż był już taki temat, lecz w tamtym temacie był link, który wygasł i nic stamtąd nie wyniosłem, więc piszę kolejny temat. 

Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

I jeszcze dodam( żeby nie zakładać potem kolejnego tematu), że szukam pluginu, dzięki będzie wiadomo kto odwiedził dzisiaj forum.

Opublikowano (edytowane)

Wiem, że to pytanie będzie idiotyczne, no ale cóż jestem chyba ślepy, bo nie widzę na tej stronie żadnego linku, który miałby rozpocząć pobieranie :c

Dobra te kolory już mam, teraz poszukuję pluginy, który by pokazywał kto był dziś na forum. :)

Edytowane przez heteryk
Opublikowano

Nie mogę edytować kolejny raz tematu ;p Chodzi o to, że dodałem pliki na stronę, hooka zainstalowałem a kolor. nicków dalej nie ma :c

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.