Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem z instalacją na localhost

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Macsch15,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, mam taki problem, że posłużyłem się tym poradnikiem próbując zainstalować IPB na localhost. Prawie mi się to udało, ale gdy pobieram IPB i wgrywam do "C:\Program Files (x86)\VertrigoServ\www" to i tak nic nie ma na stronie. Strona na której według poradnika będzie forum: 127.0.0.1, jednak ja mam pustą stronę.

Probowałem wgrać cały ten plik do tego folderu /www

próbowałem też wgrać zawartość tego pliku oraz plik "ipBoard347-pl177.xml.gz" lub sam plik "ipBoard347-pl177.xml"

Liczę na szybką pomoc.

Edytowane przez DawPi
Bez takich URLi.
Opublikowano

próbowałem też wgrać zawartość tego pliku oraz plik "ipBoard347-pl177.xml.gz" lub sam plik "ipBoard347-pl177.xml"

Po co chcesz wrzucać samo spolszczenie?

Nie znam się na instalacji.
Opublikowano

Jak się tam zarejestrować? Bo aby wejść w to Client Area muszę się zalogować, a nie mogę znaleźć opcji sign up

Opublikowano

Chwila chwila, ja już się pogubiłem. Jak mam zainstalować tego nulleda (chyba to jest nulled) jak ty mi wyskakujesz, że to kosztuje 175$

• Rozwiązanie
Opublikowano

IP.Board nie jest darmowy, instalując nulleda łamiesz prawo i nie otrzymujesz pomocy technicznej.

Aplikacja kosztuje $175 na aktualny kurs dolara (cholernie wysoki tak BTW) 653zł.

Opublikowano

Bo ogólnie chcę mieć to forum do ćwiczeń tylko i wyłącznie, a co 5 dni instalować free demo to trochę katorga i na nowo robota

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.