Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

BBcode w statusie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Gość misterfajek
Opublikowano

Witam ponownie,

Na forum dodałem aplikacje która pozwala na użycie bbcode w statusie- powodowało to że każdy mógł zmienić tło forum po przez: " <style> body {background: url('http://i.imgur.com/TrqYGc3.jpg');} </style>"
Na szczęście jeszcze nikt o tym nie wie z użytkowników. No a wracając do tematu, myślałem że może to błąd w aplikacji więc dodałem kod do bitu szablonu który pozwalał na to samo lecz nie musiałem mieć już modyfikacji.

Problem nadal jest. szukałem też w bbcode czy może jest coś takiego jak <style></style> aby to usunąć i możliwe że już tego błędu by nie było.

W gruncie rzeczy zwracam się do was z prośbą o pomoc. Użytkownicy bardzo chcieli te BBCode. Jest może opcja aby włączyć tylko te BBcode które chciałbym aby działały w statusie?

Mam nadzieje ze choć trochę mnie rozumiecie, zawsze pisałem chaotycznie ;/

Gość misterfajek
Opublikowano

nie mogę edytować to napisze pod spodem, to chyba wszędzie takie coś jest jak używają bbcode w statusie. Możliwe że nie ma na to rozwiązania ;/

• Rozwiązanie
Opublikowano

Na szczęście jeszcze nikt o tym nie wie z użytkowników.

I postanowiłeś podsunąć im ten pomysł zakładając min. ten temat? Są dwie opcje:

1. Wyłącz tę modyfikację.

2. Zostaw modyfikację i jeśli ktoś będzie zmieniał tło - usuwaj statusy.

I nie wiem po co robisz problem tam, gdzie go nie ma :unsure:

Gość misterfajek
Opublikowano

No tak ale nigdy nie wiadomo kto to akurat ma. Dobra można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.