Skocz do zawartości

Problem z upgradeFinish podczas przenosin

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeniosłem forum według tutoriala: http://forum.invisionize.pl/topic/1470-przenoszenie-forum-na-inny-serwer/

Wszystko wydaje się jak na razie działać, FATAL ERROR pokazuje się na stronie. Wiadomo żeby rozwiązać problem potrzebny jest upgradeFinish z paczki IPB. Wgrałem owy folder do folderu admin, podczas kiedy próbuję odpalić skrypt: www.mojadomena.pl/forum/admin/upgradeFinish/index.php wyskakuje mi okienko które prosi mnie o zalogowanie się na mojadomena.pl:80 - informacja przez "IP.Board CP".

c3b7v5.jpg

Myślę że chodzi tutaj o konto admina, tak więc loguje się poprzez login i hasło administratora i nic się nie dzieje. Nie wiem nawet czy zalogowałem się pomyślnie, nadal jest strona z FATAL ERROR, nawet po załadowaniu strony ponownie nic się nie dzieje. Prosiłbym o pomoc ^^

Opublikowano

To jest uwierzytelnienie, musisz podać login i hasło, aby korzystać z tego katalogu (admin).

Opublikowano

To jest uwierzytelnienie, musisz podać login i hasło, aby korzystać z tego katalogu (admin).

Też się tego domyśliłem, problem jednak jest w tym że podając login i hasło konta administratora nic więcej poza ekranem FATAL ERROR się nie dzieje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.