Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Przeniesienie SB.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przenieść SB wyżej

jednak gdy ustawie zeby bylo na gorze strony to jest odrazu na poczatku forum, chcialbym zeby było nizej

tak jak na screenie.

j5kV3I2.png

Tylko w tej dolniej lokalizacji aby to sb nie było w kategoriach forum tylko po prostu jako jedna odrębna sekcja forum ( tak jak np widoczny partnerzy ).

Opublikowano

Zrób screen jak to wygląda gdy masz ustawione na opcji "Top of each page".

Opublikowano

Skin powinien iść do poprawki. Shoutbox powinien normalnie dostosowywać się do szerokości forum. Bez obrazy, ale jak dla mnie to jakiś nowicjusz do kodował. Pomoc z poziomu tematu jest prawie niemożliwa. Błąd może leżeć gdziekolwiek. Albo w stylu, albo w shoutboxie.

Opublikowano

W dobrze zrobionym skinie samo powinno się to robić, nie mam pojęcia dlaczego jest tak, a nie inaczej. Na Twoim miejscu pisałbym do kodera o poprawkę, bo jak dla mnie spartolił robotę.

Opublikowano

....

nie umiesz czytać?

jednak gdy ustawie zeby bylo na gorze strony to jest odrazu na poczatku forum, chcialbym zeby było nizej

tak jak na screenie.

Chcę aby SB miało swoją oddzielna sekcję a nie było w kategoriach forum ale nie chcę żeby było na samej górze tylko po prostu niżej - załóżmy pod tabelką z serwerami.

MGfQex6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.