Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Przebudowa forum!?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Bluur,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moje pytanie - gdzie znajduje się opcja przebudowy forum? Przeniosłem się na inny serwer i nie wczytuje mi prawidłowo obrazków. Potrzebuję tej opcji a wiem że na poprzednim IPB to było..

Opublikowano

Dzięki Jurij za szybką odpowiedź :)

Myślisz że taka przebudowa która była na 3.4 by pomogła czy raczej coś po stronie maszyny? No nic, muszę napisać zgłoszenie do IPS. Dzięki. :)

Opublikowano

A bo ja wiem... Ja wiem tyle, że jak coś działa na jednym serwerze, to po przeniesieniu prawidłowym musi działać na innym (jeśli konfiguracja jest taka sama lub lepsza) bez żadnych dodatkowych kombinacyi. Napiszesz ticketa to może się dowiesz czegoś więcej :) 

• Lubię to 1
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Sprawa rozwiązana!

Wystarczyło zmienić jednak CHMODy pewnych katalogów na co sam IPB mnie nakierował w Panelu ACP w opcji "Wsparcie" i wystarczyło odświeżać stronę (F5) z każdą zrobioną czynnością podpowiedzianą przez IPB. :) 
Na koniec sam jeszcze zindexował jakieś dane i jest wszystko OK.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.