Norbi12 Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Zainstalowałem powyższą modyfikację (zarówno wersję 4.0.0 jak i 4.0.1) na forum 3.4.6, po zmianie ustawień (oraz przed) i niestety nie widzę grup podrzędnych w żadnym z miejsc, w którym powinienem.Problem występuje na każdym stylu.Co więcej, modyfikacja 4.0.1 na domyślnym stylu wywołuje error.Co zatem powinienem zrobić, by działała tak, jak należy?Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i próby pomocy. Edited August 28, 2015 by Norbi12
Solution aXen Posted August 28, 2015 Solution Posted August 28, 2015 Przeczytaj instrukcję zawartą w paczce powoli i dokładnie. Miałem podobny problem ale pomocna okazała się instrukcja. See me on GitHub or aXenDev.net!
Norbi12 Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Już wszystko działa, dzięki bardzo.Nie jestem pewien, dlaczego wcześniej miałem z tym takie problemy.Być może namieszałem coś w pliku, edytując sformułowania według własnych potrzeb.W każdym razie śmiga już wszystko ładnie.Dzięki jeszcze raz.
Recommended Posts