Kacperex Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Podczas naciśniecia przycisku odznacz jako przeczytanie wyskakuje mi error 502 bad gateway. Jak cofnę to odzanzcyło mimo błędów. Jednak czym jest to spowodowane? Za wolny serwer. Nawet jak odzanaczam jednego posta to i tak jest 502. xboxINFO.pl - Nowa jakość w sieci, zapraszamy do dyskusji na forum.
Manager DawPi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Manager Opublikowano 22 Sierpnia 2009 http://www.gryzonie.info/viewtopic.php?f=14&t=23645 Wychodzi, że pomaga usunięcie cookies. Jak nie pomoże to najpierw poszukaj na necie co powoduje błąd nr 502. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Largo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witaj, Błędy serwera HTTP - dziwny błąd jak dla tego polecenia... Tak, jakby dane wysłane do przetworzenia przez serwer były nieodpowiednie i serwer rzucał takim błędem. Pozdrawiam, Largo Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML! W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!
vBB Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Odświeżę temat, ale ja też mam ten sam błąd. Oto jak wygląda link przy którym ten błąd wywala: http://swiatczcionki.pl/index.php?app=forums&module=forums§ion=markasread&marktype=all&k=ea344dfca3a270eaca91bae32bba1d76 Dzieje się tak na każdej przeglądarce i komputerze. Przeczytałem, że pomaga usunięcie ciasteczek, ale niestety to nie pomogło. Poza tym, dzieje się tak nawet, jeśli wcześniej nie odwiedzaliśmy forum z danej przeglądarki czy komputera. EDIT: Napisałem do hostingu, już coś patrzą, bo prosili o dane testowe do forum. Edytowane 8 Marca 2010 przez vBB
vBB Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Okazała się, że interwencja hostingu pomogła Zmienili mi ustawienia i już działa elegancko.
Dr R.I.P Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ustawienia na hostingu? Czy grzebali Ci w skrypcie?
vBB Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Nic nie grzebali w skrypcie Zmienili coś w ustawieniach serwera, jakaś opcja odnośnie czegoś tam. W sumie nie wnikam co dokładnie, ale to było z ich 'winy'. Napisali mi, że to było wyłączone domyślnie... Grunt, że działa.
Dr R.I.P Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Tylko o to chodzi, bo wiesz ważne jest zostawianie rozwiązania dla "potomnych".
vBB Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Napiszę e-maila do hostingu i wypytam dokładnie Ja zawsze piszę e-maile do hostingu, bo często czasem coś może nie działać z powodu różnych rzeczy. Na szczęście webhost.pl jest na prawdę genialnym hostingiem, zero problemów.
Rekomendowane odpowiedzi