Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

Błędy serwera HTTP - dziwny błąd jak dla tego polecenia... Tak, jakby dane wysłane do przetworzenia przez serwer były nieodpowiednie i serwer rzucał takim błędem.

Pozdrawiam,

Largo

Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - add.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Odświeżę temat, ale ja też mam ten sam błąd. Oto jak wygląda link przy którym ten błąd wywala: http://swiatczcionki.pl/index.php?app=forums&module=forums&section=markasread&marktype=all&k=ea344dfca3a270eaca91bae32bba1d76

Dzieje się tak na każdej przeglądarce i komputerze. Przeczytałem, że pomaga usunięcie ciasteczek, ale niestety to nie pomogło. Poza tym, dzieje się tak nawet, jeśli wcześniej nie odwiedzaliśmy forum z danej przeglądarki czy komputera.

EDIT: Napisałem do hostingu, już coś patrzą, bo prosili o dane testowe do forum.

Edytowane przez vBB
gallery_1_2_27047.jpg
Opublikowano

Nic nie grzebali w skrypcie :unsure: Zmienili coś w ustawieniach serwera, jakaś opcja odnośnie czegoś tam. W sumie nie wnikam co dokładnie, ale to było z ich 'winy'. Napisali mi, że to było wyłączone domyślnie...

Grunt, że działa.

gallery_1_2_27047.jpg
Opublikowano

Napiszę e-maila do hostingu i wypytam dokładnie :unsure:

Ja zawsze piszę e-maile do hostingu, bo często czasem coś może

nie działać z powodu różnych rzeczy.

Na szczęście webhost.pl jest na prawdę genialnym hostingiem, zero problemów.

gallery_1_2_27047.jpg