Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, mianowicie gdzie mogę ustawić permisję w działach tak aby móc rozpocząć nowy temat ale nie móc go już przeczytać? Aby po prostu forum było zabezpieczone ale wciąż dało stworzyć się nowy temat? I przy okazji jak dodać moderatorów do pojedynczych działów, nie chcę super moderatora ale takiego na poszczególnie działy, np. grafik do moderowania grafiki.

• Manager
Opublikowano

Tak się chyba nie da. Można zrobić jedynie, że każdy może dodać temat i przeczytać - ale tylko swoje tematy. Tematy innych będą niewidoczne.

Moderatora działu dodaje się tak jak moderatora - potem wybierasz fora, gdzie może moderować.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
6 minut temu, DawPi napisał:

Tak się chyba nie da. Można zrobić jedynie, że każdy może dodać temat i przeczytać - ale tylko swoje tematy. Tematy innych będą niewidoczne.

Moderatora działu dodaje się tak jak moderatora - potem wybierasz fora, gdzie może moderować.

No właśnie na jednym forum mi pokazuje, że dział jest zabezpieczony i po dodaniu temat zanika, nie ważne czy mój czy nie, do działu mam dostęp ale do czytania tematów już nie, jak próbowałem odznaczyć uprawnienie do czytania ale zostawiłem do pisania nowych tematów i wyświetlania działu to mi wyskoczył brak dostępu i przez to ten temat ;p