LukiQ Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Witam, czy istnieje może jakiś tutorial o tworzeniu działów tudzież kategorii (analogicznie tak jakbyśmy tworzyli kategorię przez panel zarządzania forum)? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam Łukasz Pozdrawiam Łukasz
Manager DawPi Opublikowano 7 Września 2009 Manager Opublikowano 7 Września 2009 Witaj, tzn. nie bardzo rozumiem? Jak tworzyć kategorie za pomocą swojego skryptu, a nie w ACP? Jak tak to nie istnieje, trzeba napisać takowy sktypt. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukiQ Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) Dokładnie o taki skrypt mi chodziło, teraz już na pewno wiem, że takowego nie ma, dzięki DawPi za odpowiedź. Edytowane 8 Września 2009 przez LukiQ Pozdrawiam Łukasz
Manager DawPi Opublikowano 8 Września 2009 Manager Opublikowano 8 Września 2009 No niestety, jakbyś miał problem to pisz w tym temacie, napiszemy razem. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukiQ Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Oki, myślę, że jednak trochę mi zajmie przyjrzenie w jaki sposób jest to tworzone a ACP (wszystkie przywileje, etc). Pozdrawiam Łukasz
Manager DawPi Opublikowano 8 Września 2009 Manager Opublikowano 8 Września 2009 Istny matrix. ( zwróć uwagę na słowo matrix w kodzie ). intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukiQ Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Hehe - ;] a ja myślałem, że były tyko 3 części, a tu patrze - część 4 Pozdrawiam Łukasz
Manager DawPi Opublikowano 8 Września 2009 Manager Opublikowano 8 Września 2009 Nie rozumiem, jakie części? ;] intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukiQ Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Nie rozumiem, jakie części? ;] Hehe - Miałem na myśli filmy(3 części Matrixa ), taki joke. Ty nawiązałeś poważnie do słowa matrix w kodzie, przyjrzałem się, i w sumie nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się z filmem. Pozdrawiam Łukasz
Manager DawPi Opublikowano 9 Września 2009 Manager Opublikowano 9 Września 2009 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi