Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Generalnie widziałem już tu temat z problemem amxbansa,ale nie wiem czy też mogę takowy założyć.

Mój problem wygląda następująco:

Wgrałem sobie Amxbansa 1.6 i normalnie nie było by problemu bo zawsze wszystko działało ale po instalacji wyskakuje taki błąd

Warning: Creating default object from empty value in /home/p513526/public_html/amxbans/include/config.inc.php on line 7

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p513526/public_html/amxbans/include/config.inc.php:7) in /home/p513526/public_html/amxbans/index.php on line 38

Prosiłbym o pomoc,gdyż nigdzie znaleźć nie mogę tematu który by mi pomógł.

Dzięki wielkie 

Opublikowano
27 minut temu, KrisSs napisał:

Co przedstawia linijka kodu wskazane przez ostrzeżenie? Możesz wrzucić tą linijkę kodu tutaj?

to jest pierwszy błąd z congig.php 

$config->v_web = "1.6";

A tu z index.php

header("Location:$config->start_page"); 

Opublikowano

uu, cóż to za reaktywacja po kilku latach, aż mnie ciekawi czy to "prawowita", powyższa odpowiedź jest prawie poprawna, tylko nie php na wersję wyższą, a na niższą, 5.3 konkretnie, pamiętaj aby zmienić ją w folderze z amxbansem - tylko! Tylko w tym folderze przez to, że to nie jest zalecana wersja php dla ipb. O ile się orientuję to pytanie o to padło już na forum co najmniej raz, no ale co zrobić.

• Dziękuję 1
Opublikowano
3 godziny temu, BeZiCoVeR napisał:

uu, cóż to za reaktywacja po kilku latach, aż mnie ciekawi czy to "prawowita", powyższa odpowiedź jest prawie poprawna, tylko nie php na wersję wyższą, a na niższą, 5.3 konkretnie, pamiętaj aby zmienić ją w folderze z amxbansem - tylko! Tylko w tym folderze przez to, że to nie jest zalecana wersja php dla ipb. O ile się orientuję to pytanie o to padło już na forum co najmniej raz, no ale co zrobić.

Więc tak dziękuje za pomoc po zmianie php amxbans działa jak należy.

A jeżeli chodzi co to za reaktywacja po kilku latach stwierdziliśmy z dobrze ci znanym Cwaniakiem,że można by zrealizować ponownie projekt bezimiennych tylko że do wujka nie możemy się dobić ;P 

Dzięki wszystkim za pomoc temat do zamknięcia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.