Skocz do zawartości

Hosting dHosting.pl - 10% rabat! :-)

WSPIERAJ forum :)

rozrabiakaneros

Problem z aktualizacją nazw podforum na stronie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem przed ostatnią aktualizacją, dodałem nowe podfora i w nazwie dodałem formatowanie html np. <span style="color:green;">Klub Alfa Romeo</span> wcześniej działało to prawidłowo, niestety po ostatniej akualizacji już nie. Dlatego próbowałem usunąć znaczniki span w panelu admina (nie wyświetlają sie już tam ) nawet pod bazą danych szukałem i nigdzie nie widzę w nazwach tych znaczników span, a na stronie nadal się wyświetlają (cache też usuwałem), gdzie to może być zapisane jeszcze ? Wygląda to tak:
http://forumsamochodowe.com/forum/auto-forum-177/

z góry dzięki za pomc

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

dzięki za tę tajemniczą podpowiedź :) pytanie dlaczego tak to zostało rozwiązane - to jakaś porażka jest ;) 

 

-- 

gdyby ktoś kiedyś szukał to w tabeli ..._core_sys_lang_words

Edytowane przez rozrabiakaneros

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tajemniczo? Pomyśl jak to fajnie działa na wielojęzycznym forum. :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×