Skocz do zawartości

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mam na swojej starej wersji problem. Mianowicie, gdy kliknę w link, który zawiera komentarze, to wywala błąd HTTP Error 500. A jak kliknę w link bez komentarzy, to otwiera się pomyślnie. 

URL : http://www.audiostereo.pl/sklepy.html  - każde kliknięcie w sklep zawierający komentarze kończy się 500tką . Miał może już ktoś taki problem?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Szablony zaktualizowane? Coś w logach jest co by wskazywało na błąd?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Właśnie w logach nic nie ma ;/. I to mnie dziwi i martwi. Mógłbyś powiedzieć jak sprawdzić czy szablony zaktualizowane? Powiem szczerze, że mało ogarniam w starej wersji. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak, teraz działają z komentarzami, bo wyłączyłem opcję dodawania komentarzy. Z tego powodu, że są to promowane sklepy i zaraz by posypały się jakieś skargi.. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To jaki teraz problem rozwiązujemy? ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)

No tak jak wcześniej pisałem, błąd HTTP ERROR 500 po wejściu w sklep, który zawiera komentarze - sprawdzone bardzo dokładnie i na 100% to jest to. A komentarze muszą być włączone.

Edytowane przez Mateusz_K

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

W logach dokopałem się do błędu : 

PHP Fatal error: Method user_popup does not exist in viewAvatarsHook_userInfoPane in /home/www/prod.audiostereo.pl/www/admin/sources/classes/output/publicOutput.php on line 3766
 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Już coś - wyłącz ten plugin i sprawdź czy wtedy działa. Coś z "view avatars".

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie mam takiego pluginu ;/ . Chyba, że wszedłem w nie tę zakładkę. System -> Centrum zgłoszeń -> Wtyczki ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wyłączyłem tego Hooka odpowiadającego za ten błąd, ale dalej rzuca 500tką.

Teraz jest PHP Fatal error: Method user_popup does not exist in ipSeoMeta in /home/www/prod.audiostereo.pl/www/admin/sources/classes/output/publicOutput.php on line 3766

Ale też wyskoczyły jakieś warningi z permission denied. Jakie uprawnienia powinien mieć katalog Hooks ? Mam ustawione na 755

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.