Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdzie można zmienić ten kolor belki? Klikałem nawet w chrome zbadaj element, szukałem kodów koloru i nic. Nie trafiłem w ten pasek. Byłbym wdzięczny jak ktoś mnie poinstruuje gdzie i jak zmienić ten kolor. 

zzzz.jpg

Opublikowano

Wstaw do custom.css, zmieniając kod czerwony na wybrany:

.ipsComposeArea div[data-ipseditor-toollist] .ipsAreaBackground_light {
    background: #FF0000;
}

PS. Jeśli masz aktywną licencję dla stylu z IPSFocus, nie prościej byłoby prosić o pomoc autora stylu na forum IPSFocus? Masz gwarantowane szybkie i precyzyjne odpowiedzi.

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, wify napisał:

Wstaw do custom.css, zmieniając kod czerwony na wybrany:

}

PS. Jeśli masz aktywną licencję dla stylu z IPSFocus, nie prościej byłoby prosić o pomoc autora stylu na forum IPSFocus? Masz gwarantowane szybkie i precyzyjne odpowiedzi.

No styl max miesiąc temu kupiłem. Więc powinna być bo tam jak kupiłem to miałem button o przedłużaniu chyba co pół roku. Być może mi się pomyliło

Edytowane przez michal.rys.348
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Dzięki! no styl max miesiąc temu kupiłem. Więc powinna być bo tam jak kupiłem to miałem button o przedłużaniu chyba co pół roku. Być może mi się pomyliło. 

Tak, od daty zakupu stylu IPSFocus jest 6 miesięcy darmowej pomocy bezpośrednio od autora, plus pobieranie (wliczając wersje "Nightly" z szybkimi bugfixami).

Edytowane przez wify
  • Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, wify napisał:

Tak, od daty zakupu stylu IPSFocus jest 6 miesięcy darmowej pomocy bezpośrednio od autora, plus pobieranie (wliczając wersje "Nightly" z szybkimi bugfixami).

Ja kilka razy do niego pisałem. Nie zawsze odpisuje on

Wkleiłem kod do custom.css i nie działa. Kod koloru też zmieniłem. Odświeżałem przeglądarkę i nadal bez zmian. Na innej przeglądarce to samo. ?

Opublikowano

U mnie kod działa. Sprawdź czy coś się zmieni po dostawieniu "!important":

background: #FF0000 !important;
}

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, wify napisał:

U mnie kod działa. Sprawdź czy coś się zmieni po dostawieniu "!important":

background: #FF0000 !important;
}

To samo. Bez zmian. Patrzałem na Google Chrome, Firefox, Edge, Explorer. Całkiem gasiłem przeglądarki i od nowa. 

Bez tytułu.jpg

Opublikowano
9 minut temu, wify napisał:

Spróbuj jeszcze w zamian wstawić do custom.css (to również u mnie działa):

div[data-ipseditor-toollist] .ipsAreaBackground_light {
}

Jeśli to nie przyniesie rezultatu, usuń z custom.css kod i zrób zrzut ekranu ze "Zbadaj element", jaki element zaznaczasz i co tam w ogóle za definicje widać.

Teraz działa wyśmienicie. Dziękuję Ci za pomoc. :) Wszystkiego dobrego i miłego dnia :D !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.