Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Wyświetlanie nazw reszty forum w pasku nawigacyjnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Potrzebuję zrobić na forum coś takiego, że po wejściu w jakieś forum, będę miał w pasku nawigacyjnym wyświetlone resztę nazw dostępnych forum, aby można było dostać się na szybko do jakiegoś innego forum a nie trzeba by było się cofać do głównej strony, żeby wejść w jakieś inne forum. W jaki sposób można by było zrobić coś takiego ?

Opublikowano

Faktycznie, dobry pomysł. Tylko jak wykryć, że kliknąłem w jakieś forum ? Bo dopiero wtedy chcę, żeby pojawiły się te nazwy w menu. A jeśli jestem na głównej stronie, to nie chcę aby były one wyświetlone. 

• Manager
Opublikowano

To jeśli nie ma na to moda w MP (zobacz) to wątpię by prostą metodą to dało się zrobić. Możesz np. dodać jedną pozycję "Fora" i tam dopiero dodać kategorie - by zaoszczędzić miejsca.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Mateusz trzeba zrobić zakładkę Forum i wrzucić do niej wszystkie tak jak pisze DawPi. Tak jest też na starym silniku i o to nam chodzi. Dopiero jak ktoś kliknie w Forum, albo przejdzie na dane forum/subforum to mu wyświetlamy ten pasek. Na głównej bez niego.

Opublikowano (edytowane)

Wiem, że tak trzeba zrobić, ale nie mogę zrobić tego tak jak jest na obrazku. Jak dodaje menu rozwijane, to jest strzałka przy napisie Forum, a tego nie chcę. 

Edit: Już ogarnąłem jak to się dodaje

Edytowane przez Mateusz_K
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.