Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czemu ale kiedy ktoś wklei do posta lub SB link , w którym znajduje się znak przecinka, to hiper łącze powstaje tylko do przecinka tworząc tym samym zły link. Tak jakby IPB nie widziało co jest za przecnkiem

http://www.filmweb.pl/f464478/Dystrykt+9,2009/opisy

u mnie po Dystrykt+9 w- konczy sie link ;) Widze, że tu na forum tez robi tak jak u mnie

Edytowane przez Kacperex
  • 2 miesiące temu...
  • Manager
Opublikowano

Nie ma łatki. IPS już pisał, że jeśli ktoś chce wyświetlić link z przecinkami, należy go umieścić w tag URL, ponieważ do tego służy i się z tym zgadzam.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Morze nie umieją tego naprawić :)

A tak na poważnie, to trochę to dziwne, jak już zmienia automatycznie na linki klikalne, to niech działa poprawnie z wszystkimi :(

• Manager
Opublikowano

Morze nie umieją tego naprawić :(

A tak na poważnie, to trochę to dziwne, jak już zmienia automatycznie na linki klikalne, to niech działa poprawnie z wszystkimi :D

Blah. :)

Przecież działa poprawnie ze wszystkimi. ..... Z to, że ludzie zaczęli dodawać przecinki do linków w swoich serwisach to tylko wprowadziło utrudnienia, np. dla ludzi piszących skrypty.

Postaw się w roli parsera i podziel mi poprawnie taki link:

hej, wejdź na adres www.ipslink.pl/jestem,ziomem.html,ale uważam tam,bo wiesz, to super stronka jest.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.