Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Zaznaczanie do masowej moderacji - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, mam problem gdy zaznaczam tematy/posty w temacie do masowej moderacji. Gdy zaznaczę i usunę np z 1 strony, posty te chociaż ich już w temacie nie ma dalej są zaznaczone. Po prostu nie odświeża zaznaczeń. Muszę ponownie wchodzić do tematu z forum, by to zaznaczenie tych postów zniknęło. W czym może tkwić problem?

//btw 500 post ;)

Edytowane przez Dr R.I.P
Opublikowano

Masz taki śmieszny kwadracik w prawym, górnym rogu posta, zaznaczając go, zaznaczasz do multimoderacji. Gdy później dam "usuń posty" to gdy odświeży się strona dalej mam tego posta JAKBY zaznaczonego, chociaż została wykonana z nim już akcja.

Opublikowano (edytowane)

Sorka, teraz dopiero mogę odpisać, zakręcone 2 dni. :)

Jeśli usunę przez zaznaczenie postów, A, B i C, to po odświeżeniu dalej są zaznaczone te same posty których już nie ma.

Nie chodzi mi konkretnie o to, ale np korzystam z Twojego tutka o moderacji w wynikach wyszukiwania i gdy łącze 2 tematy, A i B, połączę, odświeży się po tej akcji wynik wyszukiwania i gdy chcę zaznaczyć inne 2 w tym samym wyszukaniu - czyli B i C, to mam zaznaczone te 4 czyli A, B, C i D (w tym już A i B stanowią jedność) przez co łączy wszystkie 4 tematy, a dokładniej 3, bo A i B są już jednością.

Mam nadzieję że teraz rozumiesz. :)

Czyli najprościej, tematy/posty dalej są zaznaczone po wykonanej akcji moderatorskiej, nawet gdy ich nie ma.

Edytowane przez Dr R.I.P
  • Manager
Opublikowano

Rozumiem.. No cóż.. Ciężko mi coś Ci radzić..

Ustalmy:

mowa o modyfikacji masowej moderacji w wynikach wyszukiwania, a nie o standardowej opcji zaznaczania w widoku forum?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie rozumiem.

Sprawa wygląda tak:

zaznaczam post/temat gdziekolwiek gdzie jest topic_unselected.gif, wykonuję akcję jakąkolwiek np usuń post. Po wykonaniu akcji i napisie

"Posty zaktualizowane, przenoszenie do tematu

Proszę czekać podczas przekierowania..."

Wraca do tematu, posty które usunąłem są dalej zaznaczone więc wciąż pisze "Z zaznaczonych (2)" chociaż fizycznie ich już nie ma.

Opublikowano

No tak, w końcu widzę wyjaśniłem. To przeszkadza przy łączeniu tematów w tym samym wyniku wyszukiwania, gdy mam 4 tematy, zaznaczę 2 i je połączę, przeładuje i dalej jest zaznaczony ten który jest już jednością i w żaden sposób nie da się odznaczyć, trzeba na nowo wyszukać. :)

Opublikowano (edytowane)

Nie, dotyczy każdej formy zaznaczania, tylko tutaj jest mi uciążliwy najbardziej <_<

W temacie, widoku tematów na forum, wynikach wyszukiwania, i gdziekolwiek indziej mam ten kwadracik i mogę coś masowego za jego pomocą robić.

Edytowane przez Dr R.I.P