Turret Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Hej, chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę wyświetlić taką wiadomość na szczycie strony? (obrazek niżej) \IPS\Output::i()->redirect( \IPS\Http\Url::internal( "index.php", 'app', 'front' ), \IPS\Member::loggedIn()->language()->addToStack("Treść wiadomości") ); Przeszukując kod forum znalazłem taki sposób, jednak ja chciałbym to uczynić bez odświeżania strony, istnieje taka możliwość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted May 17, 2021 Manager Share Posted May 17, 2021 Co dokładnie chcesz wyświetlić? Bo to co podałeś to jest metoda która po wywołaniu sama się wykonuje (przekierowuje). intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turret Posted May 17, 2021 Author Share Posted May 17, 2021 (edited) 18 minut temu, DawPi napisał: Co dokładnie chcesz wyświetlić? Bo to co podałeś to jest metoda która po wywołaniu sama się wykonuje (przekierowuje). Taką wyskakującą wiadomość na szczycie strony. W kodzie leci sobie jakiś warunek, gdy się spełni to otrzymujemy komunikat zwrotny za pomocą takiej właśnie wiadomości. Edited May 17, 2021 by Turret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiann. Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Chodzi Ci o informacje w formie tego wyskakującego okienka czy chcesz by to się wyświetlało po czynności na forum którą zrobisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turret Posted May 17, 2021 Author Share Posted May 17, 2021 6 minut temu, Damiann. napisał: Chodzi Ci o informacje w formie tego wyskakującego okienka czy chcesz by to się wyświetlało po czynności na forum którą zrobisz? Chcę aby wyświetlało się po czynności którą wykonałem na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted May 18, 2021 Manager Share Posted May 18, 2021 To daj kod na tę "czynność". Będzie prościej Ci pomóc. Bo na razie to zostało wszystko powiedziane. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turret Posted May 18, 2021 Author Share Posted May 18, 2021 No właśnie nie znam kodu na tą czynność. \IPS\Output::i()->redirect( \IPS\Http\Url::internal( "index.php", 'app', 'front' ), \IPS\Member::loggedIn()->language()->addToStack("Treść wiadomości") ); Ten kawałek kodu odpowiada za przekierowanie do index.php oraz wyświetlenie na szczycie strony wiadomości Treść wiadomości. Ja chciałbym odnaleźć kod który umożliwi mi tylko wyświetlenie szczycie strony wiadomości Treść wiadomości (bez przekierowania). Dodam, że samo \IPS\Member::loggedIn()->language()->addToStack("Treść wiadomości") ); nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Solution DawPi Posted May 18, 2021 Manager Solution Share Posted May 18, 2021 https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/javascript-framework/using-ui-widgets/ipsuiflashmsg-r45/ 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts