Jump to content

Damiann.

Member
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Damiann. last won the day on April 22

Damiann. had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutralna

Kontakt

  • Gadu Gadu
    50964626

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Gdańsk

Informacje o forum

  • Wersja
    IPS 4.5.x
  • Forum
    only-head.pl

Recent Profile Visitors

195 profile views
  1. To nie była wina forum, cf ale też nie żadnych ustawień domeny. Miałem jakąś wtyczkę, która sprawdza IP coś podobnego do tego jak dodatek aktywnej licencji AntySpam i po prostu coś się w niej zepsuło. I wtyczka zaczęła szaleć blokując dostęp do strony. Przez to miałem błąd od CF "522 Connection Timed Out".
  2. Tylko cały czas było dobrze i samo raczej by się nic nie przestawiło.
  3. Od 3 dni mam problem z ładowaniem się strony, ale nie wiem czy problem leży po stronie cloudflare czy po stronie skryptu. Było dobrze od samego początku i ostatnio chciałem wejść na forum po czym pokazał mi się błąd Najlepsze jest to, że podobno u każdego działa normalnie, a u mnie strona nie chcę się załadować poprawnie raz działa, a raz nie. Czyściłem ciasteczka próbowałem z inną przeglądarką sprawdzałem też na telefonie, ale bez efektu dodam tylko, że ludzie się skarżą na długość ładowania strony, ale po napisaniu do hostingu otrzymałem wiadomość że u nich wszystko jest w porzą
  4. Nie, nie usuwałem żadnych kodów, ale dobra pojawił się po podmianie tego pliku o którym pisałeś chociaż nie od razu. Dodane mam tak jak powinno być
  5. Ok pozmieniane, ale przycisku połącz nie mam
  6. A mam coś tam zmienić w tych ustawieniach?
  7. Jak dodać poprawnie dc do tabelki? Dodaje ID widgetu, ale nie działa dobrze pokazuje 1/1 oraz nie ma przycisku połącz.
  8. @aXen co jakiś czas pokazuje mi zamiast 11/11 to 12/11 graczy to jest jakiś błąd?
  9. @aXen tak po aktualizacji gdy próbowałem włączyć tabelkę pokazywało ten błąd, ale wyczyściłem pamięć podręczną i pomogło
  10. @aXen Cześć zaktualizowałem sobie tabelką do najnowszej wersji i z automatu mi się wyłączyła, a przy próbie włączenia jej pokazuje mi się błąd Klucz ochrony CSRF się nie zgadza: Wersję IPS też mam najnowszą
  11. Tak w sumie o to chodzi w tych ikonkach. Wtedy wiesz, że jest jakaś zawartość w dziale, którą pominąłeś lub coś nowego.
  12. Znajdź w ACP optymalizacja wyszukiwania, a reszta jak na screenie niżej. Pobierz jeszcze ten plik .htaccess, który masz w opcji drugiej i skopiuj jego zawartość, a następnie dodaj ją do swojego .htaccess na FTP
  13. Przepraszam, że tak późno, ale jak na razie problem rozwiązałem po prostu wtyczka, którą napisałem kiedyś pod już przestarzałe IPS 4.3 trochę narobiła problemów w bazie danych, ale pomogło zaktualizowanie jej i usunięcie wszystkich tabel od tej wtyczki oraz naprawienie jej(bazy danych) przez opcje w supporcie. Dlatego nawet gdy usuwałem/wyłączałem wtyczkę wywalało mi błąd. Jeżeli coś by się powtórzyło napiszę kolejny temat.
  14. O tym pisałem dostali dostęp, ale stwierdzili że wszystko ok z ich strony. No nic spróbuję jeszcze poszukać co powoduje ten błąd i napiszę co było przyczyną jeśli mi się uda to naprawić.
  15. Sprawdzałem już dosłownie wszystko od bazy w Support ACP, aż po usuwanie/wyłączanie wtyczek dalej nie mam już na to pomysłu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.