Jump to content

Czy Fejs nas zabije?

Recommended Posts

Posted

Odkopię bo jakiś czas temu (15 lat?) prowadziłem duże forum o muzyce azjatyckiej, zabił nas facebook. Kilka miesięcy temu zaczelismy nowy projekt, ludzi nie ma jeszcze duzo, ale nawet znalazl się sponsor, ludzie zaglądają, rejestruje się może 5% gości, ale jednak coś się dzieje i warto nawet dla garstki osob cos prowadzic i miec z tego satysfakcję, ze nie jest się kolejnym klonem facebookowej grupy :D

• Manager
Posted

Dokładnie tak.

3 godziny temu, sprajto napisał(a):

zabił nas facebook

W jaki sposób? Co ludzi przekonało do tego masakrycznego potwora bez ładu i składu?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 1 year later...
Posted
W dniu 7.10.2023 o 21:35, Baka napisał(a):

Jest teraz milion grup, kazda o innym zespole, albo nawet 5 o tym samym. Kazdy chce miec swoja. A muzyka azjatycka to niszowy temat i wszystko mocno sie porozbijalo.

A teraz co was zabiło? Widzę, że forum nie istnieje 😕

Co do samego tematu, strasznie ubolewam, że ludzie wolą discordy czy jakieś facebookowe grupki. Nie wiem czy to kwestia wieku, ale ja się na tych dwóch tworach odnaleźć nie mogę. Ciężko znaleźć interesującą mnie treść. Stare dobre fora jednak zdecydowanie bardziej przypadają mi do gustu jak i zawarty w nich content. Miejmy nadzieję, że kiedyś się to odwróci i fora wrócą do łask.

• Like 1