Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Z wersji nulled na płatną

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie. Załóżmy, że posiadam wersję nulled już rozkręconego forum. Chciał bym przejść teraz wykupić licencję self hosted. Da się jakoś przenieś to wszystko bez szwanku i żeby działało na tej samej domenie? Z góry dziekuje za pomoc.

• Manager
Opublikowano

Te które pobierzesz po zakupie licencji z panelu klienta IPS. Jeśli będzie to wersja nowsza niż forum to też trzeba zrobić aktualizację.

Zakup licencji - https://forum.invisionize.pl/topic/6876-kupujesz-licencję-wesprzyj-polski-support/

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

No nie będe chyba w stanie tego zrobić. Pobiore pliki po zakupie licencji nawet jeśli to ta sama wersja i co po prostu wrzuce na serwer i nadpisze? Wszystko pójdzie w cholere

• Manager
Opublikowano
3 hours ago, Weak. said:

PS. W bazie danych i tak Ci zostaną rekordy z dopiskiem "Nulled", więc będziesz musiał usunąć.

Jakie rekordy? Bo już nawet nie pamiętam i nie sądziłem, że ktokolwiek jeszcze używa nulledowych skryptów forów przy tylu darmowych alternatywach.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
3 godziny temu, DawPi napisał(a):

Jakie rekordy? Bo już nawet nie pamiętam i nie sądziłem, że ktokolwiek jeszcze używa nulledowych skryptów forów przy tylu darmowych alternatywach.

Tłumaczeń. Zostają one w j.angielskim, nawet przy aktualizacji pozostają bo są jako "domyślne" dodane.

• Lubię to 1
Opublikowano
4 godziny temu, DawPi napisał(a):

A jaka mogła by być tańsza lub darmowa alternatywa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.