Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Przeskocz do "n" strony z tematami - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z przeskakiwaniem do "n" strony z tematami. Chodzi mi oto, że gdy na danym forum mam 130 stron z tematami, i dam przeskocz do: wpiszę byle jaką liczbę np. 6, 17, 28 itp. zawsze pokazuje pierwszą, trzeba przechodzić ręcznie. Zabiera to strasznie dużo czasu... Mam to na każdym ze stylów zainstalowanych na forum.

• Manager
Opublikowano

No coś grzebane w plikach. Ciężko ocenić nawet co, jak nie wiemy, co było grzebane.

Jak dla mnie to pozostaje pobrać pliki, przemielić je WinMergiem i porównać z oryginalnymi plikami. Czasochłonne, ale na chwilę obecną jedyne rozwiązanie, skoro pisałeś, że na wszystkich skinach to masz.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Ok dzięki za podpowiedź. <_< Jak tam nic nie znajdę, zapytam o następną wskazówkę. =]

Edit:

java scripts są identyczne z oryginalnymi, poza register, gdzie system poleconych się dopisał. =]

Edytowane przez Dr R.I.P
Opublikowano

Może to co odkryłem pomoże zdiagnozować problem. ;)

W systemie logów modyfikacji "Ban Member System", działa przeskakiwanie po wpisaniu liczby strony z logami. Więc chyba to nie będzie problem z javascriptem, jak wyżej napisałem sprawdziłem wszystkie i nie ma zmian, poza oczywistymi otagowanymi nazwami modyfikacji tak, że wiem na pewno, że tutaj problemu nie ma.

Gdzie miałbym dalej szukać? ;)