Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na forum uruchomiłem logowanie za pomocą FB czy Google. Wszystko OK. Jednak widzę, że np użytkownik się zalogował za pomocą konta Google ale nie wypełnił danych profilowych ustawionych wcześniej. Chyba raczej mu się to pole nie pojawiło. Chodzi o te dane:

Przechwytywanie.thumb.JPG.39f94ac1fbe03eb7d68c888e01d4f1f2.JPG

Niżej jak przy rejestracji:

1.thumb.JPG.d20a5ed471c8f5a76294138032bf2025.JPG

Teraz tak patrzę że to dotyczy tylko dla rejestrujących się użytkowników za pomocą adresu email a nie dla tych którzy się logują przez FB czy Google. Czy można to wymusić aby się pojawiało nawet przy pierwszym logowaniu za pomocą tych dwóch "dodatków" ?

Opublikowano

Chyba raczej nie. Patrzyłem w panelu admina na usera. Widać, że zalogowany za pomocą konta Google

2.JPG.b4166d231b8d0fd04babdb8bbd9db488.JPG

Jednak wymagane dane nie są wypełnione, czyli prawdopodobnie mu się ten arkusz nie wyświetlił :

Przechwytywanie.thumb.JPG.b183bfcbc6228f0ab34e891b8bbf1d59.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 29.07.2024 o 22:03, DawPi napisał(a):

Zobacz tu - https://invisioncommunity.com/forums/topic/466850-problem-with-profile-steps-after-register

Niby powinno działać, a jak nie działa to należy napisać do nich zgłoszenie.

Tak czytałem. Niby miałem ustawione jak w tym temacie ale też był problem. Ostatecznie wyłączyłem logowanie za pomocą FB i Google. Zostało tylko po adresie email czyli jak było od początku. Dzięki za zainteresowanie. Temat można zamknąć. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.