Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Zakladanie tematu z poziomu strony głównej forum

Angle

Recommended Posts

Witam, 

Szukam modyfikacji rozwijającej rolę tego przycisku na stronie głównej:
image.png.329f04754eb1d04e30b06110259a3005.png

Widzial ktoś może dodatek, który dodaje blok do strony głównej skąd można założyć temat na forum?

W bloku jest edytor tekstu gdzie można napisać nowy temat i pole wyboru do jakiego działu dodać temat. 

Kiedyś coś takiego widziałem, ale od dawna nie mogę znaleźć. 

Pozdrawiam

• Manager

A kojarzysz forum gdzie to jest zainstalowane? Też mi  się coś o oczy obiło.

Pytanko - myślisz, że taki dodatek byłby OK i w czymś by pomógł? Bo skoro wybór działu to może i lepiej by userzy przeglądnęli forum w poszukiwaniu działu gdzie by chcieli się udzielić. Tak tylko pytam. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Wydaje mi się, że to dobry patent żeby stymulować dodanie tematu/statusu przez użytkownika. Facebook czy Twitter ma coś takiego na samej górze strony głównej i moim zdaniem spełnia to świetnie swoje zadanie. Na pewno tego tam bez powodu nie wstawili i gdyby ich użytkownicy musieli klikać dodatkowo żeby dokopać się do takiej opcji, to ich statystyki wyglądałyby o wiele gorzej.

Teraz gdy większość użytkowników sieci to właśnie użytkownicy social mediów taki patent mógłby pomóc im poczuć się na forach nieco bardziej 'swojo'. Łatwiej jest też na suwaku wybrać dział na jakim nam zależy niż przewijać całe forum. 

Coś podobnego widziałem w aplikacji Advanced Topic Feed od onlyME, ale to nie do końca to samo + jest tam zbędny topic feed.

• Manager
20 minut temu, Angle napisał(a):

Na pewno tego tam bez powodu nie wstawili i gdyby ich użytkownicy musieli klikać dodatkowo żeby dokopać się do takiej opcji, to ich statystyki wyglądałyby o wiele gorzej.

Na FB nie ma podziału na różne kategorie, fora etc. Szybko tu i teraz. A potem weź w tym coś poszukaj i coś znajdź.

21 minut temu, Angle napisał(a):

Coś podobnego widziałem w aplikacji Advanced Topic Feed od onlyME, ale to nie do końca to samo + jest tam zbędny topic feed.

A jaki problem usunąć ten feed. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.