Majster87 Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 Posiadam serwer dedykowany i mam małe pytanie: Stronę www posiadam na https://webh.pl i czy jest możliwość ze pliki czy załączniki wrzucane przez użytkowników znajdywały się na serwer moim dedykowanym? Żeby strona stała na webh a załączniki dawało na serwer dedykowany żeby nie zajmować miejsca na hostingu? Sorki za tytuł ale nie wiedziałem jak go nazwać...
Manager DawPi Posted September 28, 2024 Manager Posted September 28, 2024 Opcje masz takie: intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Majster87 Posted September 29, 2024 Author Posted September 29, 2024 16 godzin temu, DawPi napisał(a): Opcje masz takie: U mnie jakos to inaczej wyglada, brak "Użyć własnego adresu URL?"
Manager DawPi Posted September 30, 2024 Manager Posted September 30, 2024 Bo to nie tam edytujesz tylko tu: intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Majster87 Posted September 30, 2024 Author Posted September 30, 2024 (edited) 1 godzinę temu, DawPi napisał(a): Bo to nie tam edytujesz tylko tu: ok znalazłerm tylko pytanie jak w zakładce ustawic własny adres? Na dedyku mam windows serwer 2022 i jak ustawic w tym adres zeby dawało do folderu w danym dysku? probowałem tak ale nie działa: IPSERWERA/WIN-2F4KT2AEMVE/Strona%20WWW Edited September 30, 2024 by Majster87
Manager DawPi Posted September 30, 2024 Manager Posted September 30, 2024 W dniu 28.09.2024 o 21:49, DawPi napisał(a): Opcje masz takie: Widzę, że mało to rozumiesz. Nie ustawiasz sobie adresu z dedyka - tzn. ustawisz, ale z tego, co jak nie ustawisz wysyłania na niego. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts