Skocz do zawartości

Przebudowa indeksu wyszukiwania się nie wykonuje

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Angle,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Próbuję od kilku dni przebudować indeks wyszukiwarki. Forum ma ponad 600k postów, ale za każdym po kliknięciu opcji przebudowania w ACP indeksuje ponownie jedynie ok 20k postów i się zatrzymuje. Myślałem, że proces potrzebuje więcej czasu, ale nawet po kilku dniach ilość zaindeksowanych postów w core_search_index się niemalże nie zmienia (wskakują jedynie te posty, które były napisane od momentu ostatniej indeksacji). 

Przed ponowną próbą indeksacji zmieniłem serwer forum, a także dokonałem dearchiwizacji postów z osobnej bazy danych do głównej. Możliwe, że tutaj coś poszło nie tak, bo wiele działów na forum nie wskazuje rzeczywistej ilości postów w nich zawartych i chciałem to własnie naprawić używając przebudowując indeks wyszukiwania. Używam najnowszej wersji. Forum korzysta z wykonywania zadań poprzed CRON. 

Miał ktoś może podobny problem kiedyś?

• Rozwiązanie
Opublikowano

Już naprawione. Miałem ustawione:

Zawartość do uwzględnienia w wynikach: Wyklucz zawartość opublikowaną więcej niż 1000 dni temu. 

Nie pamiętam, abym to kiedykolwiek ustawiał. No ale już działa. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.