Skocz do zawartości

Własny HTML stopki.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez tina45,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry Ludzie . Zapytać chciałam czy w stylu miejsce na własny  HTML stopki podmienia tę oryginalną? Załączyłam screen. Czy jesli mam taką funkcję, to czy mogę to sobie tak po prostu wymienić? Mam wątpliwości, oświećcie proszę . 

Zrzut ekranu 2026-03-01 082403.png

• Manager
Opublikowano

Hej,

nie wiemy jak to autor skina zaprojektował. Najprościej mówiąc - jeśli masz taką opcję to jej użyj, sprawdź efekty i w razie niezadowolenia najwyżej cofniesz zmiany.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Godzinę temu, DawPi napisał(a):

Dobra, ale to nie tam. Masz takie opcji w edycji skina? :)

Tu:

image.png

Przybyłam , widziałam , próbowałam i nic z tego. W miedzyczasie znalazłam inny sposób, ale ciekawe czemu dedykowana opcja nie dziala . W screenie własnie pole ze stylu gdzie można wrzucic własny html w stopce . I nic. 

Zrzut ekranu 2026-03-01 202130.png

Opublikowano

Też miałem ten styl, te wartości ustawiasz w customizerze, w podanych przez ciebie szablonach doszczepiasz jakieś dodatkowe kody.

Ale żeby to zadziałało najpierw musisz włączyć to w customizerze. ;) 

• Dziękuję 1

Fajnie, że czytasz moją sygnaturkę, jeśli chcesz możesz również poczytać mojego bloga/forum do czego Ciebie serdecznie namawiam.

A tak poza tym z fartem mordeczko... 😉

• Manager
Opublikowano
3 godziny temu, tina45 napisał(a):

Przybyłam , widziałam , próbowałam i nic z tego. W miedzyczasie znalazłam inny sposób, ale ciekawe czemu dedykowana opcja nie dziala . W screenie własnie pole ze stylu gdzie można wrzucic własny html w stopce . I nic. 

Zrzut ekranu 2026-03-01 202130.png

Przybyłam, zapłaciłam za skin... To czemuże nie pytam autora jak jego skin ustawić? :) Zapłaciłam == Wymagam (działania zgodnie z opisem).

• Dziękuję 1

---

• Rozwiązanie
Opublikowano
8 godzin temu, Danloona napisał(a):

Też miałem ten styl, te wartości ustawiasz w customizerze, w podanych przez ciebie szablonach doszczepiasz jakieś dodatkowe kody.

Ale żeby to zadziałało najpierw musisz włączyć to w customizerze. ;) 

Dzięki :)

Opublikowano
6 godzin temu, DawPi napisał(a):

Przybyłam, zapłaciłam za skin... To czemuże nie pytam autora jak jego skin ustawić? :) Zapłaciłam == Wymagam (działania zgodnie z opisem).

Racja, wam niedzielę zmarnowałam, a powinnam komu innemu :) Nigdy mi się skin nie chrzanił - dzięki za radę :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.