Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam takie pytanko. Na forum jest temat omegi założony jakiś czas temu prze kolegę Vision95. Omegę sprzedał innemu użytkownikowi o nicku Matin02. Chodzi o to aby zmienić autora tematu. Poprzedni właściciel wyszedł z tą propozycją w wiadomości prywatnej

link do tematu:

https://opelomegateam.pl/topic/222-caravan-25-dti-vision95/

Edytowane przez Misiek1979
Opublikowano
Godzinę temu, Misiek1979 napisał(a):

Dziękuję. Próbowałem przez bazę danych zmieniając ID użytkownika i się udało. Można zamknąć

Oczywiście że bazą można najłatwiej. Ale żeby nie bawić się w bazę, to jest specjalna apka w.w.

Najnowsze tłumaczenie Invision Community 5.0.x [PL]
Znajdziesz błąd? - zgłoś na forum, a zespół tłumaczy się tym zajmie.

• Manager
Opublikowano
3 godziny temu, Misiek1979 napisał(a):

Dziękuję. Próbowałem przez bazę danych zmieniając ID użytkownika i się udało. Można zamknąć

Zdecydowanie najgorsze z możliwych rozwiązanie. Gdyby to była jedna informacja w jednej tabeli to może, ale tam tych zależności jest zdecydowanie więcej.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
3 godziny temu, DawPi napisał(a):

Zdecydowanie najgorsze z możliwych rozwiązanie. Gdyby to była jedna informacja w jednej tabeli to może, ale tam tych zależności jest zdecydowanie więcej.

Być może. Owszem było dużo pozycji do zmiany ale tylko 2 wystarczyły aby osiągnąć zamierzony efekt. Mimo to dziękuję za odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam

• Lubię to 1