Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Could not initiate the registry, the settings cache is empty or missing' in /home/cowboys/domains/especiales.eu/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php:1683 Stack trace: #0 /home/cowboys/domains/especiales.eu/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php(498): ipsRegistry->setUpSettings() #1 /home/cowboys/domains/especiales.eu/public_html/admin/sources/base/ipsController.php(75): ipsRegistry::init() #2 /home/cowboys/domains/especiales.eu/public_html/admin/sources/base/ipsController.php(62): ipsController->init() #3 /home/cowboys/domains/especiales.eu/public_html/index.php(24): ipsController::run() #4 {main} thrown in /home/cowboys/domains/especiales.eu/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 1683

po utf8 błąd pojawia się j/w

Opublikowano

Wiec co poddajemy się i zamykamy temat co bo to wychodzi ?że nic z tym nie zrobimy . Jeśli chodzi o samą serwerownie leży ona w USA i znane polskie fora też tam się lokują tylko nie na IPB. To tyle wiadomości co do serwera. I teraz oficjalne pytanie czy w bazie dobrze się zapisuje a wyświetlanie leży po stronie serwera bo na to wychodzi jak wnioskuję i tam będę szukał pomocy bo raczej nic tutaj nie zdziałamy .

Opublikowano

Ehhhh DawPi powiedz jeśli mógł bym sobie poradzić z tym problemem to czy zwracał bym się tu. Chce rozwiązać ten problem tutaj aby komuś w przyszłości pomóc w podobnym problemie dla mnie w tym momencie jest już obojętne kodowanie w bazie mam jakie powinno być edycja 2000 postów jest do zrobienia ,reszta jest do znalezienia przeczytam jeszcze z 10.000 storn o kodowaniu i na 10.001 będzie mam nadzieje rozwiązanie problemu.W końcu to jest strona supportu więc i ja szukam tu pomocy i to często. I nie każdy musi być aż tak dobry jak ty. Więc wypowiedzi typu cyt:"Ale jak na razie to Ty nic nie działasz" nie jest na miejscu bo sam tak naprawdę nie potrafisz wskazać nawet w przybliżeniu problemu. Odwiedziłem nie jeden support odnośnie tego błędu i nie znalazłem odpowiedzi. I z tego co widzę to i tutaj go nie rozwiąże z prostej przyczyny że nie ma nigdzie tego typu problemu aby móc się z bazować. Poprosiłem już support serwera o pomoc i co muszę przyznać to naprawdę jest support miły przynajmniej chcą coś zrobić i nie piszą cyt:"Ale jak na razie to Ty nic nie działasz" . Proszę o zamknięcie tematu uważam że nie ma sensu tego kontynuować bo i tak nic nie robię.

• Manager
Opublikowano

Jaki Ty jesteś ekspresywny. Naprawdę nie rozumiem Twoich wywodów, które i tak nic w temacie nie zmieniają i nie wiem, dlaczego je piszesz. Komu i co chcesz udowodnić? Że nie staramy się tutaj pomagać?

Wyczerpaliśmy wszystko, co wiem, więc pozostaje napisanie do administracji serwera, która 'musi' być miła. Skoro działało na poprzednim serwerze, a na tym nie, to chyba sprawa jest jasna.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Witam ponownie :P chciałem dokończyć wątek przed zamknięciem tego tematu . A więc wszystko już mam zrobione poza małym problemem ale go opisze w nowym temacie :P . Co do serwera i supportu to nie spotkałem lepszego wyeksportowali mi bazę ze starego serwera zrobili kopię i poprawnie osadzili na serwerze dopasowałem tylko połączenie w danym kodowaniu i mucha nie siada. No i wszystko gratisowo ma się rozumieć :D. A więc proszę zamknąć temat i uznać go za rozwiązany .

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.