Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Aktywacja przez administratora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od pewnego czasu jestem użytkownikiem forum Invisionize.pl i nigdy nie pisałem o pomoc, bo zawsze znalazłem odpowiedź, ale teraz piszę o radę. :thumbsup:

Czy jest możliwość żeby administrator tylko i wyłącznie aktywował konta użytkownikom? Po prostu chodzi mi żeby nie dostawali po rejestracji informacji, że mają sprawdzić pocztę, ble, ble, ble i żeby w ogóle nie wysyłało do nich email...

Po prostu chcę dać info że to administrator forum aktywuje konta w ciągu 24h przykładowo.

W opcjach szukam i się motam, bo albo jestem ślepy, albo nie ma takiej możliwości - chodź wątpię w to, więc proszę o pomoc. ;)

Opublikowano

Tools & Settings >> System Settings >> Security and Privacy >> Security [Managing Members] >>

beztytuuyz.jpg

Następnie :

Użytkownicy >> Manage Validating Members >> Zaznaczasz których chcesz aktywować >> na samym dole:

beztytuul.jpg

• Manager
Opublikowano

Witamy na forum i dziękujemy za pozytywną opinię, że jednak można znaleźć tutaj gotowe odpowiedzi na pytania/problemy. :)

Oczywiście jest taka opcja, przejdź do:

ACP > System > Ustawienia systemowe > System > Security and Privacy > Security [Managing Members] > New registration email validation?

Wybierz opcję: Admin Validation

[ + ] Uhu, ktoś mnie ubiegł. :thumbsup:;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.