Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Opcja cytuj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ponownie mam dylemat jakoś wcieło mi opcje cytuj przycisk jest ale jak go klikne to tylko sie podświetla ale nie ma żdnej reakcji :(

ipb 2.3.6

pozdrawiam serdecznie cichy

• Manager
Opublikowano

Znów musiałeś coś pousuwać ze skina, co inicjuje .jsy. Co ja Ci mogę radzić - wszystko, co robisz rób uważnie i świadomie. Usuwanie co popadnie nie wróży dobrze. :(

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Powiem ci z ręką na sercu że nie kasowałem nic co by popadło. Osoby chciały żeby zainstalować im moda (V88)Similar Topics ale on jakoś nie działał i wycofałem go wprowadzając zmiany na pierwotne.

i szczerze nie wiem czy już przed tym nie działało czy dopiero po próbie instalacji tego moda.

Na koniec osobno zainstalowałem moda (iNV23) Similar Topics 1.0.5 ale ten już pracuje poprawnie.

Jakbyś miał jakieś porady gdzie szukać przyczyny bo funkcje obok jak odpisz czy edytuj działają poprawnie.

• Manager
Opublikowano

Poczekaj, bo widzę, że kolejna osoba próbuje wmówić, że coś nie działa. :(

To tak działa. Kliknij sobie na kilka takich buttonów, a potem na dole na button 'Odpowiedz'.

---

Opublikowano

Tak jest dokładnie jak pisze DawPi, ja używam 2.x.x i kliknięcie w Cytuj podświetla przycisk, a dopiero po daniu Odpowiedx przerzucani jesteśmy na stronę edytora z (wpisaną) cytowaną wypowiedzią

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano

Ah w du.e mać saportuje to forum sałatek i to jest tak coś robisz jak proszą potem masz info na gg że nie dizała cos zakreca cie na dwoch rondach i taki efekt :blink: osobiscie od 3 lat nigdy nie uzylem opcji cytuj i taki tego final :(

dzieki i sorki za zamieszanie

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.