Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem polega na tym że moderatorzy nie widzą paska warnów w poście jak i w profilu danego usera. Co za tym idzie nie mogą dodawać warnów. Wczoraj było dobrze a teraz jakoś się popsuło. Nie mam pojięcia bo nic z tym nie robiłem.

Proszę o pomoc.

Heart breackers and life takers...

• Manager
Opublikowano

Witaj,

sprawdź w edycji moderatorów działów, czy mają zaznaczone opcje warnowania. Z tym, że mogą to być tzw. super moderatorzy - jak dodawałeś moderatorów na forum?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Ok, rozumiem, no to sprawdź pozycje przy każdym forum, czy mają włączoną możliwość dodawania ostrzeżeń.

Również może być tak, że nie widzą przy danej grupie paska do dawania ostrzeżeń, bo owy użytkownik może być w chronionej grupie.

Jak widać, możliwości jest wiele, trzeba sprawdzić każdą po kolei.

---

• Manager
Opublikowano

Sprawdzanie moderatorów przypisanych do for

ACP > Fora > kliknij w link o nazwie Pokaż opcje moderatora umieszczony nad spisem kategorii. Pojawią się nowe informacje o przypisanych moderatorach do działów. Klikasz przy każdej pozycji na link Edytuj uprawnienia... i sprawdzasz czy zaznaczona jest opcja Może dawać ostrzeżenia użytkownikom?.

Najpierw sprawdź to.

---

Opublikowano

Główny admin tak. A z tym chronieniem to chyba tylko admin jest chroniony ale nie wiem czy dobra opcje wybralem. Z angielskiego jestem noga :)

Heart breackers and life takers...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.