Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Natknołem się na modyfikacje w sieci o nazwie ipbArcade games. Niestety na wszystkich forach jakie znalazłem z tą modyfikacją, jest tara wersja skryptu (2.x.x)

Czy jest możliwość by ta modyfikacja pojawiła się w downloadzie na wersje 3.x.x?

Heart breackers and life takers...

Opublikowano

Znalazłem na oficjalnym forum IPS ipProArcade 3.0.0 ale okazało się że to jeszcze nie jest do wersji 3.x.x IPB. A jest to wysoce pożądana modyfikacja dla mnie. Mam nadzieję że jak ukaże się na 3.x.x znajdzie sie w downloadzie.

• 1 miesiąc temu...
  • Manager
Opublikowano

Witam,

jest tworzone przez kilka osób, także jeszcze trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jeden lolek stworzył już niby arcade, ale za 50 funtów z licencją na 6 miesięcy, a potem trzeba odnawiać. :o

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Nie wiem, nie znam tej aplikacji od środka.. Jest ona płatna 50 funtów, z licencją na 6 miesięcy - tylko desperacji by to kupili.. :o

Więc ocenić nie mogę, ale niech za opinię posłuży fakt, że na jego forum testowym nie działa ta aplikacja.

---

Opublikowano

Jeszcze ostatni off top w tym temacie (mam nadzieję że nie będzie trzeba nowego otwierać za jakiś czas) Za tą kwote wolał bym zakupić Donate bar czy jakoś tak z licencją i na bank chyba by mi zostało na jakiś dodatek IPSu.

Opublikowano

A już sam nie wiem, za dużo supportów odwiedzam. Jestem tylko ciekaw jak działa system IPArcade, bo gdzie niegdzie widziałem nawet po 300-400 gier, a forum działało nawet szybko. I rankingi bardzo dobrze działały.

Opublikowano

Wiesz DawPi, ja z doświadczenia wiem że nie zawsze jest tak kolorowo. Np na phpbb przema też była podobna modyfikacja. I ona np strasznie obciążała forum. Inna sprawa że jest to dość dzirawy i strasznie cieżki skrypt, ale jeśli chodzi o takie modyfikacje nauczyłem się podchodzić z dystansem.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Podbijam :D

Zainstalowaliśmy to sobie na jednym forum... ludzie nie wychodzą z "gralni"...

Ale interesi mnie inny aspekt :)

Wszystkie gry jakie mozna ściągnąć są tak, [****] brzydkie jak kupa rexa, a rex na brzydotę padł...

A ja estetka jestem :D

Może ktoś umie na szybko roztrzaskać jak "dorobić" nowe gierki do komponentu, z własnych gier?

• Manager
Opublikowano

Uh, wszelakie gry na forum jakoś nigdy nie były moją mocną stroną, nie zajmowałem się tym generalnie nigdy więcej jak tylko w trakcie instalacji. Może poszukaj poradników na forach owych aplikacji?

---

Opublikowano

Strasznei się męczę czytając po ichniemu..ale spróbuję :)

Jeśli mogę coś jeszcze dopowiedzieć... to dopowiem.

Arcade to jakiś okropny potwór :D nie wszyscy oczywiście ale masa ludzi nie wychodzi z gierek, tłuką rekordy jeden za drugim...

Świetny sposób na przetrzymanie userów na stronie... co jak wszyscy wiemy wujek Gugel uwielbia :D