Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

(DP30) Topic Readers

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

IPSlink.pl dev's przedstawia: (DP30) Topic Readers

Wersja: 1.0.0

Kategoria: Modyfikacje

Cena: 15$ (płatne na PP) lub 45zł

Możliwości:

• włączenie/wyłączenie,
  • wybór grup, które mogą widzieć listę,
  • wybór for w których lista jest wyświetlana,
  • wybór pozycji gdzie ma się lista wyświetlać: na górze lub dole widoku tematu,
  • wybór sortowania: wg nazwy użytkownika lub czasu ostatniej wizyty,
  • wybór kolejności sortowania: rosnąco lub malejąco,
  • możliwość formatowania nazw użytkowników wg kolorów grup,
  • możliwość wpisania dowolnego separatora oddzielającego pozycje na liście,
  • możliwość wyświetlenia ikony umożliwiającej otworzenie popupu z informacjami o użytkowniku.

Instalacja: bez edycji plików. Importujesz plik hook.xml i gotowe!

Screeny:

screen_2.png

screen_3.png

screen_1.png

Możliwość zakupu poprzez wpłatę na polskie konto lub system PayPal:

<div style="margin: 0 auto 0 auto; width: 480px;"><h2 class="maintitle">Kup (DP30) Topic Readers</h2><table class="ipb_table"><tr><td class='row2' style="width: 50%;" align='center'>Koszt: 15$ (USD)</td><td class='row2' style="width: 50%;" align='center'><a id="buy_link" href="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick&[email protected]&item_name=(DP30) Topic Readers&amount=15.00&no_note=1&currency_code=USD"><span id="buy_button_real" class="input_submit">Kup teraz</span></a></td></tr></table></div>

Kontakt:

ticket: www.support.ipslink.pl ( preferowane )

mail: biuro [at] ipslink.pl

tel: 0 505-104-397

GG: 7129

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam taką małą sugestie. Przydała by się opcja, która by pozwalała określić po ilu użytkownikach lista ma być skracana i np ma pojawiać się napis: zobacz wszystko. Strasznie to źle to musi wyglądać gdy dany temat przeczytało np 2000 użytkowników

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

matma4u: na razie to nie wiesz, jak to może wyglądać, gdyż nie zakupiłeś tej modyfikacji. Jest to płatna modyfikacja, jednakże jestem wdzięczny za wszystkie opinie.

Gdy staniesz się klientem i taka opcja będzie konieczna dla Twojego forum, to się nad nią pomyśli.

---

Opublikowano

Wybacz ale łatwo domyśleć się jak to może wyglądać. Ale oczywiście nie zakupiłem modyfikacji więc nie wiem wszystkiego i mogę zostać zaskoczony, to prawda!

Zauważ, że na każdym forum są pewne tematy które muszą być przeczytane lub które cieszą się dużą popularnością (np regulamin :%-):) i z góry zakładam, że taka opcja przyda się wielu.

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

Na chwilę obecną żaden klient, który zakupił tę modyfikację nie zgłosił mi takiej uwagi, zatem uważam, że działa tak, jak chcą. A nie zmienia się czegoś, co działa i nie wprowadza zmian, jeśli takie nie są pożądane.

---

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mam taką małą sugestie. Przydała by się opcja, która by pozwalała określić po ilu użytkownikach lista ma być skracana i np ma pojawiać się napis: zobacz wszystko. Strasznie to źle to musi wyglądać gdy dany temat przeczytało np 2000 użytkowników

Jako klient poproszę o tą opcje oto jak wygląda forum po bardzo dużej ilości wejść w temat:

izepl_-1276984855-U370.png

Opublikowano

Możesz użyć JS jaki został zastosowany w modyfikacji "Użytkownicy dziś obecni", tam jest przycisk "Zwiń" i "Rozwiń". Lista nie będzie skracana, ale po kliknięciu będzie się chować i rozsuwać. To może zadziałać, ale musisz sprawdzić, ja nie używam tego moda.

gallery_1_2_27047.jpg
Opublikowano

No i proszę dedyka mi zawiesiło obciążonego w 2 procentach na i9 :)

Fatal error: Out of memory (allocated 33030144) (tried to allocate 1548104 bytes) in /home/mazishar/domains/***/public_html/admin/applications/forums/sources/classes/dp30TopicReadersLib.php on line 204

• 6 miesięcy temu...