Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, coraz częściej słychać że reklamy Kontekstowe wyświetlane przez http://www.adkontekst.pl/ Są o o wiele skuteczniejsze niż reklamy Adsense.

Jak to z sieciami reklamowymi bywa, często z chęcią wypłacają zarobione pieniądze, ale chcą/wymagają od nas abyśmy wystawili IM fakturę :o

Czy ktoś korzystał z AdKontekst.pl i mógł by napisać czy wymagają od nas takich faktur, czy nic ich nie interesuje, po prostu wypłacają pieniądze.?

Opublikowano (edytowane)

Ja mam u siebie reklamy od WP, i wychodzi o wiele lepiej niż z Adsense a to dlatego że Adsense pokazuje reklamy na temat, jakiej treści użyliśmy na stronie, dzieje się to automatycznie. A w WP to wybieramy sami z jakiej kategorii reklamy mają być wyświetlane, Mam wyszukiwarkę mp3 a reklamy Dom i Ogród - i po testowaniu kilkumiesięcznym wychodzi to najlepiej - średnio 18gr za klik. Natomiast w Adsense na wszystkich wyszukiwarkach czy podobnych stronach tematycznie wyświetlają się te same reklamy i tylko te największe strony zarabiają pieniądz, małe dostają centy za klik :o

A z wypłatą to po prostu wysyłasz wypełnioną umowę która jest u nich na stronie i wszycho.

I oczywiście w celu wypłacenia musisz wydrukować rachunek i go przesłać pocztą, i tak za każdym razem

Edytowane przez DejaVu24
Opublikowano

Wow aktywacja ekspresowo, no nic dzięki panowie. :o

Zobaczymy jak się to sprawdzi, brakuje mi tylko "Jednostki Linku", ale najwyżej zostanie ta z AdSense :o

Można zamknąć ;)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.