Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Czyli chcesz powiedzieć, że będziesz miał ranking osób i wg niego będziesz przydzielał pracę?

Każdy użytkownik forum będzie mógł uczestniczyć w pomocy? Czy będzie wcześniej jakiś "egzamin" umiejętności?

Hm, wiesz, nie każdemu dam dostęp do możliwości poznania danych do FTP/ACP innych osób.

Poza tym w tej modyfikacji jest możliwość wybrania preferowanego instalatora moda czy skina ;-)

Będzie jakaś baza modyfikacji, z których potrzebujący będzie wybierał? Nie będzie mógł poprosić o instalację czegoś, czego w niej nie będzie?

Nie. W module wpisuje się nazwę oraz link do danej modyfikacji oraz wybiera wersję IP.Board.

Nie chcę, żeby ludzie podejmowali się pracy społecznej, robili ludziom "na odwal się", a później wg zasług może chcieli awansu na forum, "or samtink lajk dat" wink.gif Przydałaby się jakaś kontrola czy modyfikacja została poprawnie zainstalowana, niekoniecznie robiona przez Ciebie. Żebyśmy może sami siebie pilnowali.

Odpowiem tak: dlatego nie dopuszczę do instalowania modów dla innych każdej osoby, z tzw. 'łapanki'.

A jeśli ktoś będzie chciał zasług to ja mu dam :)

A taki projekt po tej stronie sprawy na pewno odciąży Twoją pracy, jak również też będzie z nią kolidował

Szczególnie, że pewnie 99% instalacji będę ja robił.

Fajnie by było gdyby znalazł nam się drugi DawPi na tym forum

Czekam z niecierpliwością :blush:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Sprawa wygląda tak:

taki moduł kosztuje 30$, a ostatnio wynikła opłata za nowy serwer plus inne opłaty ( te już moje, prywatne :) ) więc teraz nie jestem w stanie wyłożyć owych 30$. Nie chcę ciągnąć od użytkowników na pewno.

A jeśli czekać na tego moda pod IP.Board 3.x to tylko do wersji stabilnej, a potem czekać na autorów jak przekodują, więc to może trwać.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.